Exatlon Romania 24 octombrie: Lovitura dupa lovitura in echipa Faimosilor! Ana Georgescu a decis sa abandoneze competitia

Exatlon Romania 24 octombrie: Lovitura dupa lovitura in echipa Faimosilor! Ana Georgescu a decis sa abandoneze competitia

Abandon Ana Georgescu:

Gimnasta Ana Georgescu a decis sa abandoneze competitia Exatlon Romania! Decizia aceasteia a venit in urma uneii accidentari destul de grave, care a tinut-o pe banca in ultimele doua saptamani. Momentul in care aceasta a parasit competitia a ost unul emotionant. Atat Faimosii cat si Razboincii au ramas in lacrimi si au aplaudat-o pe Ana Georgescu.

”E momentul acum sa stau de vorba cu Ana Georgescu, care ne va explica, in amanunt, cu multa emotie cred, decizia pe care a luat-o si motivele acestei decizii. Ana, te ascult, stii bine, cu toata pretuirea si cu toata dragostea.”, a spus Cosmin Cernat.

Abandon Ana Georgescu: ”Imi este foarte greu sa vorbesc si o sa incerc sa imi tin zambetul pe buze pe parcursul intregii explicatii. Este un concurs, intr-adevar, foarte dur, in care au existat foarte multe accidentari, inca de la inceputul acestuia.

Una dintre accidentari a fost a mea. Am continuat datorita sportului de performanta din spate, sa lupt pentru echipa, alaturi de echipa si sa joc cu acea accidentare pe care am tinut-o pentru mine cat de mult am putut. In momentul in care am considerat ca exista riscul agravarii si mai intense a acestei accidentari, am decis sa vorbesc.

Am fost dusa la RMN si multumesc pentru acest lucru. Din pacate, RMN-ul arata ca nu este o alegere inteleapta sa continui acest joc. Meniscul meu a avut de suferit si desi sufletul ramane alaturi de echipa, trebuie sa iau o decizie matura, responsabila pentru sanatatea mea si pentru restul carierei mele, care are legatura in continuare cu sportul.

Imi este foarte greu pentru ca stiu ca nu voi mai avea sansa sa alerg alaturi de coechipierii mei, sa mai imi las pielea pe vre-un obstacol si nici sa punctez la final, dar am incredere in ei si ii sustin cat pot de mult si o sa ma rog pentru ei, o sa ma uit la ei, o sa ii sustin de acasa asa cum am facut-o si aici (…)’‘, a spus Ana Georgescu.

Vezi in materialul video de mai jos intreaga declaratie a acesteia si motivul pentru care a decis sa abandoneze Exatlon Romania:

Vedeti in Galeria Foto de mai jos evolutia Anei Georgescu in competitia Exatlon Romania:

 

Citeste mai multe despre: