EXATLON Romania – sezonul 3: cine sunt primii doi concurenti din echipa Faimosilor

EXATLON Romania – sezonul 3: cine sunt primii doi concurenti din echipa Faimosilor

“Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului!

Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Iata care sunt primii doi concurenti din echipa Faimosilor:

Andreea Arsine

Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante.

Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala , internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la poba 20 km mars).

„<Exatlon> chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul I sau II, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spune Andreea Arsine despre participarea ei la „Exatlon”, dar si despre atitudinea ei in fata unei competitii.

Mario Fresh

Mario Fresh este un foarte tanar cantaret, extrem de talentat in domeniul muzical, si, in acelasi timp, pasionat de sport, fitness in special.

Simte ca are energia necesara sa raspunda unei provocari uriase cum e „Exatlon” si, de ce nu, sa castige atat de ravnitul trofeu si premiul de 100.000 de Euro.

Mario Fresh a intrat si mai intens in atentia publica prin frumoasa poveste de iubire pe care o traieste de doi ani si jumatate cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Sunt un tip competitiv si imi doresc sa decopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea <Exatlon> va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

Nu pierdeti, din 12 ianuarie, de la ora 20:00, de sambata pana marti, noul sezon EXATLON.