Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: „Ne-am subestimat adversarul” In aceasta seara, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurenti

Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: „Ne-am subestimat adversarul” In aceasta seara, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurenti

Traseu infernal, in aceasta seara, de la ora 19:30, la „Exatlon”! Faimosii, ramasi in formula de 9 jucatori dupla eliminarea Silviei Stroescu din competitie, trebuie sa-si ia revansa. Dupa lupta pentru vila, pierduta la doar un punct distanta, acestia sunt decisi sa demonstreze ca se pot remonta si castiga, indiferent de tensiunile care le-au macinat pana acum echipa.
Concurentii au intrat deja in saptamana a doua de concurs, intre timp au trecut printr-o serie de incercari, de la meci international, jocuri individuale si pana la batalia pentru imunitate. Daca Razboinicii au petrecut toata aceasta perioada in Vila, Faimosii au luat in piept conditiile dure de la baraca.
Putere, perseverenta, ambitie si luciditate, acestea sunt calitatile de care are nevoie fiecare concurent in parte pentru a ramane in concurs. Mai mult, raportarea la adversar trebuie sa fie una cat se poate de lucida, de realista.  La intoarcerea in tara, Silvia Stroescu a punctat faptul ca Razboincii au castigat de doua ori consecutiv Vila tocmai pentru ca si-au luat foarte in serios adversarul si batalia pe traseu.
 
„Le doresc Faimosilor multa putere, sa-i invinga pe Razboinici, pentru ca s-au acumulat niste datorii. Si sa fie cat mai uniti! Razboincii au demonstrat ca au fost foarte motivati de la inceput, noi am luat-o ca pe o joaca, cred ca ne-am subestimat adversarul. Chiar de la primele trasee si s-a demonstrat ca invinge cine este mai puternic, dar si mai constient de situatia in care se afla”, a declarat sportiva.
   
Nu pierdeti astazi, de la ora 19:30, o noua seara incarcata de tensiune, in cea mai autentica lupta pentru depasirea limitelor – „Exatlon”!