EXATLON. Tatal lui Yamato Zaharia il acuza pe Mirel Dragan! “Mirel a avut o influenta negativa asupra lui Yamato!”

EXATLON. Tatal lui Yamato Zaharia il acuza pe Mirel Dragan! “Mirel a avut o influenta negativa asupra lui Yamato!”

In editiile trecute ale reality-ului “Exatlon”, iesirile lui agresive, dar si conflictul deschis cu Razboinicii au aprins spiritele in teren, gesturi taxate grav de Amatto Zaharia. Antrenorul aduce acuze grave in ceea ce priveste comportamentul vulcanic al lui Mirel Dragan.


“Nu sunt de acord cu reactia lui Mirel, ii voi reprosa toate aceste iesiri, la venirea in tara. Nu sunt normale. Ar fi trebuit sa se abtina. Mirel este o fire mai vulcanica, este mai coleric, desi in atatia ani, in ceea ce priveste relatia cu mine, ceea ce inseamna Lotul National, competitia sportiva, nu a avut asemenea iesiri (…) Din punctul meu de vedere, reactia lui Mirel nu are nicio justificare”, spune Amatto Zaharia, tatal Faimosului Yamato.


Antrenorul pune in vedere si faptul ca aceste certuri iscate de Razboinici s-ar putea constitui intr-o strategie de subminare a Faimosilor, folosindu-se de punctul sensibil al lui Mirel Dragan – temperamentul vulcanic.
 “Iulian cred ca este un baiat bun, dar se foloseste de aceasta strategie pentru a crea degringolada si pentru a-i tensiona pe Faimosi (…) Mirel a avut o influenta negativa asupra lui Yamato, este evident. Ei stateau pe banca si Mirel il inflama”, acuza Amatto Zaharia.


 Cea mai iubita competitie sportiva televizata, “Exatlon”, continua maine, de la ora 19:30, cu cele mai dure probe si tensionate situatii, numai la Kanal D!

Citeste mai multe despre: