EXCLUSIV: Primele declaratii ale lui Beatrice despre criza pe care a avut-o si care a speriat pe toata lumea! Ce i s-a intamplat Razboinicei in vila

EXCLUSIV: Primele declaratii ale lui Beatrice despre criza pe care a avut-o si care a speriat pe toata lumea! Ce i s-a intamplat Razboinicei in vila

Beatrice trece prin momente greu de imaginat in casa de la EXATLON si tot ea ne explica in exclusivitate la FanArena ce s-a intamplat de fapt.

“Sunt foarte bine! Cred ca starea in care am ajuns a fost putin ciudata si pentru mine. Nu am stiut ce mi s-a intamplat. Mi-au spus ca am facut un atac de panica. Au fost foarte multe lucruri adunate la mine. Pe langa tensiunea, stress-ul si oboseala de aici din competitie, cred ca si subiectul cu tata a avut o contributie destul de importanta la starea mea”, a spus Beatrice in exclusivitate pentru FanArena.

“Este un subiect foarte dureros si foarte sensibil pentru mine; a fost cu atat mai dureros cu cat a trebuit sa vorbesc si am stiut ca va ajunge la milioane de oameni povestea asta! Se pare ca m-a rascolit si m-a tulburat destul de mult. Dupa ce am vorbit despre el nu prea am mai reusit sa dorm, am avut tot felul de ganduri si tot felul de stari. Ulterior s-a intamplat ce s-a intamplat. Important e ca am ajuns pe maini foarte bune la spital, am fost tratata foarte bine, am urmat un tratament.

“Incep sa imi revin. Am fost foarte slabita cateva zile pentru ca am avut niste contractii musculare destul de puternice si m-au epuizat destul de tare fizic. Acum totul este bine, imi revin, simt ca sunt in forma fizica foarte buna!”, a spus Beatrice.

Iata declaratia integrala a Razboinicei:

Citeste mai multe despre: