Faimosii de la Exatlon, petrecere inedita chiar inainte de a pleca in Republica Dominicana! Iata cum au petrecut concurentii celui de-al doilea sezon! Competitia incepe azi, de la 19.30, pe Kanal D

Faimosii de la Exatlon, petrecere inedita chiar inainte de a pleca in Republica Dominicana! Iata cum au petrecut concurentii celui de-al doilea sezon! Competitia incepe azi, de la 19.30, pe Kanal D

Astazi incepe cel mai nou sezon al Exatlon Romania, debutul emisiunii marcand prima infruntare dintre Faimosi si Razboinici.

Echipa Faimosilor este formata din nume grele ale sportului romanesc si vedete pasionate de sport si viata sanatoasa. Monica Rosu – dublu medaliata la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu – multipla campioana mondiala la gimnastica aerobica, Yamato Zaharia – multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu – campioana internationala la gimnastica ritmica, Silvia Stroescu– campioana olimpica la gimnastica, Cristi Pulhac – fotbalist de top, Mirel Dragan – multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Adrian Blidaru – jucator profesionist de baschet, Lili Sandu – cantareata, actrita, si What’s UP – compozitor, cantaret si producator muzical, acestia sunt cei 10 Faimosi care vor lupta impotriva celor 10 Razboinici, adversari redutabili, pregatiti si ei pentru marea infruntare de la „Exatlon”, prin preocuparile sportive pe care fiecare dintre ei le are in viata profesionala sau privata.

Pana sa se infrunte in competitie cu Razboinicii, Faimosii au avut o reuniune unde probabil si-au facut deja niste planuri pentru ceea ii va astepta la Exatlon.

Mai exact, chiar inainte de a pleca din Romania, Faimosii au decis sa dea o petrecere de ramas-bun. Adunati pe malul lacului Mogosoaia, intr-unul dintre localurile de acolo, cativa dintre Faimosii din sezoul al doilea de Exatlon Romania au chefuit si s-au cunoscut mai bine timp de cateva ore bune.

Astfel, Adrian Blidaru, Mirel Dragan, Monica Rosu, Cristi Pulhac, Lili Sandu, Ana Georgescu si Cristina Nedelcu au impartit o sticla de vin rose, apa si cateva limonade de-a lungul mai multor ore, decisi sa se cunoasca mai bine, sa ajunga in Republica Dominicana mai uniti ca niciodata pentru a face fata dificilelor probe de la Exatlon.

Nu pierdeti, astazi, de la ora 19:30, marea premiera a noului sezon „Exatlon”, reality-ul revolutionar care va va face sa simtiti, de miercuri pana duminica, adrenalina la cote maxime, numai la Kanal D!

Vezi mai multe detalii si imagini de la petrecerea Faimosilor pe wowbiz.ro

Citeste mai multe despre: