Lili Sandu si Adrian Blidaru, atac dur la adresa Roxanei Vancea! Iata ce cred cei doi fosti concurenti de la Exatlon despre abandonul Faimoasei!

Lili Sandu si Adrian Blidaru, atac dur la adresa Roxanei Vancea! Iata ce cred cei doi fosti concurenti de la Exatlon despre abandonul Faimoasei!

Lili Sandu si Adrian Blidaru si-au spus parerea despre venirea lui Giani Kirita in rolul de antrenor al echipei “Faimosilor” si au analizat si scandalul dintre Roxana Vancea si Giani Kirita.


“Faptul ca Giani este acolo sa aduca un suflu nou echipei este de bun augur! Mie sincer imi place ce face Giani! Imi place puterea lui de decizie de acolo, la urma urmei, este antrenorul echipei! Imi place ca incearca sa-i motiveze mai mult decat erau, pentru ca sa recunoastem ca la cativa de acolo nu prea le ardea de acel traseu, le ardea mai mult de joaca!”, a spus Lili Sandu.

“Eu am si zis ca Giani se va certa cu Roxana pentru ca au aceleasi caractere si este foarte greu sa nu-ti spui punctul de vedere! Ei doi au aceleasi caractere si sunt la fel de impulsivi si de asta nu au rezistat, insa cel mai puternic a rezistat, din punctul meu de vedere! Ea trebuia sa mai aiba putina rabdare in primul rand pentru ca nu e normal sa pleci, sa abandonezi atunci cand nu esti accidentat

Pe de alta parte, Lili Sandu a continuat sa fie acida la adresa Roxanei Vancea subliniind faptul ca aceasta nu a procedat corect abandonand competitia, dupa primul conflict cu Giani Kirita.
“Indiferent cum este atmosfera in echipa, indiferent de cine intra acolo, tu trebuie sa-ti pastrezi demnitatea si sa iesi cu capul sus, dintr-un loc in care te-ai bagat singura! Adica eu daca m-as fi pus in locul ei, cat de greu, si mie chiar mi-a fost foarte greu si as fi putut sa renunt oricand, mai ales ca nu sunt sportiv de performanta, dar nu am facut-o, am mers pana la capat asa cum am fost! Cred ca asta si-ar fi dorit publicul si din partea Roxanei sa fi asteptat sa iasa cu capul sus de acolo si sa lupte pana la capat! Sa iasa printr-o eliminare! Nu neaparat ca si-a pierdut demnitatea, dar ea e o fire puternica, iar prin abandonul ei, ne-a aratat altceva!”, a adaugat Lili Sandu.

Citeste mai multe despre: