Fericire mare pentru Bruce, fostul concurent de la Exatlon! Ce se intampla acum in familia lui? VIDEO EXCLUSIV

Fericire mare pentru Bruce, fostul concurent de la Exatlon! Ce se intampla acum in familia lui? VIDEO EXCLUSIV

Intors acasa, la familia sa, Bruce, a trait o perioada extrem de frumoasa, alaturi de familia lui. Dupa ce a revenit din Republica Dominicana, Bruce si-a botezat fetita, si-a cerut iubita de sotie, a avut cateva proiecte personale. Dar, cel mai important pentru el a fost ca a petrecut mult timp alaturi de iubita lui Diana si de fetita lor, Anya.

Micuta, care in urma cu cateva zile a implinit 9 luni, face acum si primii pasi. “A inceput sa faca primii pasi. Se tine de orice gaseste in calea ei pentru a merge. Iar noi ne bucuram si ne minunam de fiecare mic progres al ei”, ne-a povestit Diana, care ne-a si trimis, in exclusivitate, cateva imagini cu micuta Anya.

De altfel, de curand, Anya a si rostit primele cuvinte si Bruce a fost fericit ca a castigat pariul cu iubita lui. Intr-un interviu acordat pentru WOWbiz.ro, cei doi au pariat care va fi primul cuvant rostit de fetita. “Anya a spus “mama” intai. Mie imi pare rau, pentru ca imi doream sa fie “tata”, sa fie o bucurie pentru Bruce”, ne-a dezvaluit Diana.

Citeste mai multe despre: