Gest fara precedent al Razboinicilor! Ce mesaj le-au lasat Faimosilor agatat in usa: ”Doamne Sfinte!”

Gest fara precedent al Razboinicilor! Ce mesaj le-au lasat Faimosilor agatat in usa: ”Doamne Sfinte!”

Gest incredibil al Razboinicilor! Acestea au lasat la baraca mai multe mesaje pentru Faimosi, scrise pe pereti si pe usa. Dar mai socant a fost faptul ca le-au lasat agatata de usa o broasca moarta, alaturi de mesajul ”Welcome home, Faimosii!”

”N-o sa-i mai rasplatim diferit, ei sa ne injure si noi sa bagam capul in pamant si sa spunem ca nu avem chef sa ne certam cu ei. Le-am lasat inca un mesaj, le-am scris mare pe usa: Welcome home! adica Bine ati venit acasa, Faimosilor!, in ghilimele.

Si pe perete inauntru, m-am chinuit foarte mult, mi-am pierdut foarte multa energie sa scriu acel mesaj: ”Voi sunteti campionii, noi mereu invingatorii”. Sunt campioni, dar la Exatlon nu prea vad campioni. Adica singurii campioni suntem noi, razboinicii, lucru pe care nu vor sa si-l asume, deocamdata. Dar dupa ce vor ajunge la barca vor iesi foarte, foarte greu.” , a spus Iulian Pitea inainte sa plece de la baraca.

”Mesajul pe care l-au lasact cei din cealalta echipa pe usa mi se pare unul copilaresc, unul de clasa a doua’‘, a spus Giani Kirita.

”Ba, uite ce nesimtiti sunt! Ati vazut ce au pus pe usa, nu?’‘, a spus Monica Rosu.

”Doamne Sfinte”, a fost reactia Cristinei Nedelcu.

”Cred ca au un nivel de inteligenta foarte scazut”, a spus Cristi Pulhac.

 

Citeste mai multe despre: