Giani Kirita si Victor Slav s-au intalnit intamplator cu Mariana de la Exatlon la aeroport! Doamne, ce a putut sa-i faca “vulturul” razboinicei: “Taaanti Marianaaa!”

Giani Kirita si Victor Slav s-au intalnit intamplator cu Mariana de la Exatlon la aeroport! Doamne, ce a putut sa-i faca “vulturul” razboinicei: “Taaanti Marianaaa!”

Fostul “faimos” a poreclit-o pe maratonista in varsta de 45 de ani “tanti Mariana” si asa a tot strigat-o timp de cateva luni. Discutiile aprinse dintre cei doi au facut deliciul publicului, acestia numarandu-se printre concurentii adorati de fanii Exatlonului.

Ei bine, dupa incheierea competitiei, disensiunile si antipatiile s-au uitat si multi dintre faimosi s-au imprietenit cu rivalii lor razboinici. Giani si Mariana nu au o relatie de prietenie, dar cand se vad, intamplator, vorbesc si glumesc ca doi vechi amici.

Chiar vinerea trecuta, protagonistii nostri s-au intalnit, accidental, la aeroport. Mariana mergea la Timisoara, la un ultramaraton, iar fostul dinamovist si Victor Slav aveau o filmare in acelasi oras.

Mariana Nenu ne-a povestit, amuzata, ce s-a intamplat in avion.

“M-am intalnit cu Giani si cu Victor, vinerea trecuta, la aeroport. Giani s-a bucurat mult cand m-a vazut! A urlat “taaanti Marianaaa”! Am stat mult de vorba si am ajuns la concluzia ca astia de la Exatlon, de acum, nici nu se compara cu noi. Se plang din orice, nu sunt uniti si au psihicul fragil. Apoi, ce credeti, in avion, am avut loc langa Giani. M-a tachinat intruna…”tanti” in sus “tanti” in jos, dar mi-a zis ca am fost o concurenta foarte buna si ca as merita sa ajung la “Exatlon All Stars”  daca s-ar face, si sa fiu in echipa cu el. Mi-e drag rau omul asta, chiar daca ne-am certat la cutite, la Exatlon”, a declarat Mariana de la Exatlon pentru WOWbiz.ro.

Citeste mai multe despre: