Giani Kirita versus Ionut “Jaguarul”, presiune pe echipa sau distractie la jocuri? Care dintre cei doi antrenori a ales strategia potrivita de a-si coordona echipa spre victorie!

Giani Kirita versus Ionut “Jaguarul”, presiune pe echipa sau distractie la jocuri? Care dintre cei doi antrenori a ales strategia potrivita de a-si coordona echipa spre victorie!

Fiecare dintre cei doi antrenori de la Exatlon si-a construit propria strategie pentru a-si conduce echipa spre succes.

Giani Kirita a ales sa-i impinga pe Faimosi de la spate si sa puna presiune pe echipa sa, in vreme ce Ionut “Jaguarul” a procedat total opus, devenind prieten cu Razboinicii si integrandu-se perfect in echipa albastra.

“Vreau sa ii duc acolo unde imi place mie, adica pe locul unu! Iar de la Faimosi vreau sa castige cineva Exatlon 2!”, a spus Giani inainte de intrarea in competitie.

“Voi fi langa ei, ma voi uita la fiecare in parte! Voi vedea unde gresesc!”, a spus Ionut.

Ulterior Giani a schimbat tactica, incercand sa linisteasca apele si sa se imprieteneasca cu Faimosii. Acesta a adoptat si strategia pasnica, pentru a ridica presiunea de pe umerii concurentilor, care au demonstrat ca nu se pot concentra sub presiune la joc.
“Strategia mea pentru meciul de azi este sa le ridic presiunea de pe umeri, pentru ca unii chiar nu pot juca sub presiune! O sa incerc sa aplic strategia asta: <<Jucati relaxati, daca ne intoarcem la baraca nu este nicio problema!>>, cu toate ca este! Tot timpul, daca vrei sa ajungi in varf, sa fii numarul unu, esti cel mai bun jucator cand joci sub presiune!”, a subliniat Giani.
Desi cei doi antrenori si-au incurajat cu toate puterile echipa in timpul jocurilor, sansa a fost doar de partea Razboinicilor, care au castigat meci dupa meci in ultima perioada.

 

 

Cele mai tari imagini cu Giani si Ionut de la intoarcerea lor la Exatlon:

Citeste mai multe despre: