Incepe “Exatlon”! Cel mai tare show se intoarce de azi, de la 19.30, la Kanal D

Incepe “Exatlon”! Cel mai tare show se intoarce de azi, de la 19.30, la Kanal D

Fenomenul „Exatlon” se intoarce! Azi, de la 19.30, la Kanal D, are loc marea premiera a sezonului 2 a show-ului.

Cei 20 de concurenti, 10 Faimosi si 10 Razboinici, sunt gata sa treaca prin cea mai dura si, in acelasi timp, frumoasa experienta a vietii lor. Acestia, dar si telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize.

In acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, si nu in urma SMS-urilor, ca in sezonul precedent. 10 Faimosi si 10 Razboinici se arunca intr-o lupta reala, cu miza uriasa, premiul de 100.000 de Euro, dar si aprecierea a milioane de oameni!

In acest sezon intra adevarati campioni, pasionati de sport, oameni pregatiti fizic si psihic, determinati sa ramana pana la final in concurs, pentru a demonstra ca nu au ajuns intamplator in competitie.

Cine face parte din echipa Faimosilor de la Exatlon sezonul 2

Echipa Faimosilor este formata din nume grele ale sportului romanesc si vedete pasionate de sport si viata sanatoasa. Monica Rosu – dublu medaliata la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu – multipla campioana mondiala la gimnastica aerobica, Yamato Zaharia – multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu – campioana internationala la gimnastica ritmica, Silvia Stroescu– campioana olimpica la gimnastica, Cristi Pulhac – fotbalist de top, Mirel Dragan – multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Adrian Blidaru – jucator profesionist de baschet, Lili Sandu – cantareata, actrita, si What’s UP – compozitor, cantaret si producator muzical.

Ei sunt cei 10 Razboinici de la Exatlon sezonul 2

Cei 10 Faimosi care vor lupta impotriva celor 10 Razboinici, adversari redutabili, pregatiti si ei pentru marea infruntare de la „Exatlon”, prin preocuparile sportive pe care fiecare dintre ei le are in viata profesionala sau privata.
Din echipa Razboinicilor fac parte Ciprian Silasi – cantaret de muzica populara, Corina Petrut – make-up artist, Alin Andronic – student, Ana-Maria Otvos – antrenor de fitness, Doru Mesesan – antrenor de fitness, lulian Pitea- instructor de schi, Ana Taran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Musca – studenta, Calin Novacescu – antrenor de fitness si taekwondo.

 

Nu pierdeti azi de la ora 19:30, marea premiera a noului sezon „Exatlon”, reality-ul care va fi difuzat de miercuri pana duminica, numai la Kanal D!

Citeste mai multe despre: