Incredibil! Ce a spus Adrian Blidaru despre amenintarile lui Mirel Dragan la adresa “razboinicului” Iulian!

Incredibil! Ce a spus Adrian Blidaru despre amenintarile lui Mirel Dragan la adresa “razboinicului” Iulian!

“Faimosul” a tinut sa faca lumina in conflictul celor doi de la Exatlon.

“Faimosul” a incercat sa ii gaseasca luptatorului MMA circumstante atenuante si a vorbit, cu mare sinceritate, despre conflictul pe care Mirel l-a avut cu “razboinicul” Iulian in Republica Dominicana!

“Mirel mai spune cuvinte grele, insa, pe urma, se duce, isi cere scuze, lucru care nu se intampla cu alti “razboinici” de exemplu! El este un tip autentic”, a declarat Blidaru.

Pe de alta parte, Adrian Blidaru a recunoscut ca Mirel Dragan l-a injurat cu adevarat pe “razboinicul” Iulian la Exatlon, la finalul uneia dintre probe.

“Iulian a declarat ca Mirel i-ar fi zis vreo cinci-sase povesti la ureche in doar cateva secunde, lucru care deja nu mi se pare normal si nici real! Da, sunt sigur ca Dragan l-a injurat, sunt suta la suta sigur ca a facut-o si probabil i-a spus si ca acasa o sa ii dea cateva sau cine stie ce o sa ii faca, dar Mirel nu este asa! Eu il stiu, nu este deloc un om rau, il simt… Parca vad si cum se va derula situatia. Va veni acasa, va da mana cu Iulian si nu va fi nicio problema! Intr-o competitie de acest gen, uiti lucrurile astea. In plus, Mirel nici nu le pune la suflet! Repet, el este un om bun! L-am cunoscut dincolo de lumina reflectoarelor, si nu este deloc asa cum pare la televizor. Este una dintre persoanele care se schimba atunci cand vine camera TV, si e mare pacat. El are o strategie, sa ii enerveze pe “razboinici” si ii reuseste asta, fiindca deja “faimosii” au inceput sa castige! Insa, uneori, ideal ar fi ca publicul sa te perceapa asa cum esti in realitate, dincolo de imaginea pe care o promovezi intr-un concurs. Este punctul meu de vedere”, a spus Blidaru.

Citeste mai multe despre: