Ionut Jaguarul, bilantul anului 2018! Iata ce marturisiri inedite a facut antrenorul Razboinicilor, fanilor sai din mediul virtual, la cumpana dintre ani!

Ionut Jaguarul, bilantul anului 2018! Iata ce marturisiri inedite a facut antrenorul Razboinicilor, fanilor sai din mediul virtual, la cumpana dintre ani!

Ionut Jaguarul a trait la intensitate maxima anul care se inchie si a tinut sa le impartaseasca si fanilor sai bilantul lucrurilor bune care i s-au intamplat.

Sportivul a marturisit ca se simte extrem de mandru de reusitele sale din acest an. Acesta a trecut in revista tot ceea ce i s-a intamplat in 2018, mai intai participarea exemplara in primul sezon al competitiei “Exatlon”, unde a ajuns pana in finala si apoi in a doua parte a anului participarea in calitate de antrenor al Razboinicilor, in cel de-al doilea sezon al concursului din Republica Dominicana. Desi in viata personala a avut parte de momente triste, in urma divortului de sotia sa, Ionut Jaguarul a declarat ca a avut multe de invatat chiar si din aceasta experienta neplacuta, reusind sa se ridice si sa mearga mai departe.

“Sunt mandru de tot ce am reusit in 2018! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate momentele grele care m-au format in a deveni omul de astazi! 2018 a fost cel mai bun an din orice punct de vedere! Multumesc pentru lectiile invatate, pentru fericirea adusa si pentru oamenii noi din viata mea! 2019 te astept cu multa sanatate, impliniri si clipe frumoase! La multi ani tuturor! Sa aveti parte de un an frumos si implinit!”

Citeste mai multe despre: