Istoria se repeta? Dupa razboinica Mariana, Giani Kirita a pus tinta pe Ana Otvos! “Tu esti femeia barbat!” Iata ce spune Mariana despre modul in care antrenorul Faimosilor incearca sa o demoralizeze pe Razboinica Ana Otvos!

Istoria se repeta? Dupa razboinica Mariana, Giani Kirita a pus tinta pe Ana Otvos! “Tu esti femeia barbat!” Iata ce spune Mariana despre modul in care antrenorul Faimosilor incearca sa o demoralizeze pe Razboinica Ana Otvos!

Razboinica Mariana nu a uitat momentele tensionate traite la Exatlon, provocate de Giani Kirita.

Ana Otvos si Giani Kirita au ajuns din nou la cutite. Cei doi si-au aruncat vorbe grele chiar in timpul interviurilor cu Cosmin Cernat. Razboinica a fost deranjata de atitudinea lui Giani Kirita si a explodat in momentul in care a fost supranumita de acesta “femeia barbat”.
“Am spus-o si o repet: imi este extrem de jena sa vad un om de calibrul lui Giani ca vorbeste asa cu o femeie! Nu doar cu mine, ci si cu Beatrice! A avea si eu ceva cuvinte, dar ma abtin ca sunt bine crescuta! Se uita parintii mei la mine! Se uita iubitul meu la mine si te aude cu vorbesti si cred ca nu e prea dragut! Nici tu nu ai vrea ca sotia ta sa fie jignita, sau iubita ta sau un iubit, ce ai tu!”, a spus Ana Otvos.
Un conflict similar a avut loc si in primul sezon Exatlon, cand Giani si Mariana au fost la un pas de bataie pe traseu. Cei doi adversari si-au aruncat jigniri dure.

Vladimir Draghia a explicat la “FanArena” ca totul a facut parte dintr-o strategie, menita sa o forteze pe Mariana sa abandoneze concursul.
Pe de alta parte, Mariana, prezenta in platoul “FanArena”, a incercat sa lamureasca de ce anume a cedat psihic in primul sezon, din cauza presiunilor venite din partea lui Giani Kirita.
“Eu am cedat din cauza faptului ca in urma cu o saptamana pierdusem la jocuri si aveam moralul scazut! Dar si faptul ca inainte de a ajunge la Exatlon veneam dupa moartea mamei mele! Eu ca si Ana Otvos, stim sa trecem peste multe dureri, multe accidentari! Eu trec si peste jigniri, jocul e joc! Ne-am certat, am tipat la Giani, el a tipat la mine! Toti voiam sa castigam! Si asta e metoda lui Giani. Cu toate ca nu mi se apre frumos ceea ce s-a intamplat si acum, dar daca luam de la inceput, vina are si Ana Otvos, ca i-a zis ca ai prietena, nu ai prietena, sau ai iubit.

Citeste mai multe despre: