Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Uite ce simte atunci cand se intalneste cu Faimosii: ”Imi e foarte sila…”

Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Uite ce simte atunci cand se intalneste cu Faimosii: ”Imi e foarte sila…”

Exatlon Romania 1 noiembrie: Razboinicul Iulian Pitea a spus clar si raspicat ce parerea are el despre Faimosi.

”S-a creat o antipatie in a ma vedea cu Faimosii de nu pot sa o explic. Imi e foarte sila si foarte scarba, sa zic asa, ca o sa trebuiasca sa fac iar echipa cu ei.’‘, a spus Iulian Pitea inainte de meciul international.

Iulian Pitea a demonstrat in nenumarate randuri faptul ca are o antipatie fata de Faimosi, atat verbal cat si prin gesturile facute. Inainte de meciul precedent, acesta le-a lasat Faimosilor mai multe mesaje scrise pe baraca, precum si un cadou ”morbid”.

N-o sa-i mai rasplatim diferit, ei sa ne injure si noi sa bagam capul in pamant si sa spunem ca nu avem chef sa ne certam cu ei. Le-am lasat inca un mesaj, le-am scris mare pe usa: Welcome home! adica Bine ati venit acasa, Faimosilor!, in ghilimele.

Si pe perete inauntru, m-am chinuit foarte mult, mi-am pierdut foarte multa energie sa scriu acel mesaj: ”Voi sunteti campionii, noi mereu invingatorii”. Sunt campioni, dar la Exatlon nu prea vad campioni. Adica singurii campioni suntem noi, razboinicii, lucru pe care nu vor sa si-l asume, deocamdata. Dar dupa ce vor ajunge la barca vor iesi foarte, foarte greu.” , a spus Iulian Pitea inainte sa plece de la baraca.

 

Citeste mai multe despre: