Larisa Vasile, pictorial incendiar intr-o revista glossy! Nu e de mirare ca Faimoasa de la Exatlon are atatia admiratori

Larisa Vasile, pictorial incendiar intr-o revista glossy! Nu e de mirare ca Faimoasa de la Exatlon are atatia admiratori

Larisa a fost una din concurentele redutabile din cadrul competitiei Exatlon si a iesit printre ultimii.

In urma cu cateva zile, Larisa a pozat pentru Ok Magazine doar in bikini si o bustiera de brand, scotandu-i in evidenta corpul foarte bine lucrat. Tot in cadrul aceleasi publicatii, Larisa a acordat si un interviu despre competitia Exatlon, despre trairile ei si despre ce a insemnat si cum i-a schimbat viata acest concurs.

 

Cine este Larisa Vasile:

Zambetul senin, stapanirea de sine si firea blanda, non-conflictuala si nu in ultimul rand calitatile certe de sportiva sunt principalele caracteristici care i-au determinat pe telespectatori sa o voteze pe Larisa Vasile, la fiecare propunere pentru eliminare, pentru ca sa ramana in competitie.
Provine dintr-o familie “modesta”, cum spune mama atletei, dar in care a existat mereu o mare comoara: dragostea pe care si-au purtat-o unii altora. De altfel, cu multa dragoste povesteste, ori de cate ori are ocazia, si Larisa de familia sa, de tatal sau, de sora mai mica si de cea care i-a dat viata.

Protectia si dragostea celor dragi i-au conservat frumoasele trasaturile de caracter in cei 29 de ani.

“A fost un copil timid, retras, bun si cuminte de la inceput, inca din primele clase. Tin minte ca invatatoarea spunea ca este mult prea cuminte si mult prea retrasa, nu interactiona foarte mult cu copiii, nu ii placea sa greseasca. Era un copil foarte frumos, cu foarte putini prieteni, dar de buna calitate”, povesteste doamna Florina Vasile, mama exatlonistei.

Pasiunea pentru sport a preluat-o din partea paterna a familiei. Tatal frumoasei atlete a fost vice-campion balcanic la lupte libere, insa cel care a dus prima oara la atletism a fost bunicul Larisei, si el mare sportiv, pe cand aceasta avea doar sapte ani.
“Larisa traieste pentru sport. A inceput sa faca atletism de mica si nu s-a mai oprit. Atat de mare era pasiunea ei, incat a ales sa urmeze Colegiul National “Octav Onicescu”, cu profil sportiv, chiar daca pierdea 4 ore zilnic pe drum, de acasa pana la liceu si inapoi. Au fost 4 ani grei. Apoi a ales ANEFS ( Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport ) si ne-a spus: <<Nu ma vad facand altceva, asta imi place>>. A facut Kinetoterapie”, a adaugat doamna Vasile, mama Larisei.

 

 

Citeste mai multe despre: