Legatura nestiuta dintre Anca Surdu si Cristina Nedelcu, Faimoasa de la Exatlon sezonul 2! Imagini cu cele doua sportive

Legatura nestiuta dintre Anca Surdu si Cristina Nedelcu, Faimoasa de la Exatlon sezonul 2! Imagini cu cele doua sportive

Cristina Nedelcu este una din concurentele de la Exatlon sezonul 2. Fosta campioana la gimnastica aerobica, Cristina s-a dovedit una dintre cele mai bune sportive din competitie, lucru sesizat si de Razboinici.

Cristina Nedelcu, concurenta de la Exatlon sezonul 2, este campioana la gimnastica ritmica si spune ca din cei 31 de ani ai ei, 24 de ani a facut gimnastica de performanta.

Iata cateva titluri din palmaresul Cristinei Nedelcu: in 2008, la Campionatele Mondiale desfasurate la Ulm (Germania), castiga medalia de aur, cu echipa, si argint la proba individuala de gimnastica aerobica; in 2009, la campionatele Europene desfasurate la Liberec, in Cehia, castiga aurul la proba de cuplu; in 2010, aur cu echipa, la Campionatele Mondiale desfasurate in Franta (Clermont-Ferrand).

In competitii, au fost momente in care Cristina Nedelcu a facut echipa cu Anca Surdu, fosta concurenta de la Faimosi din Exatlon sezonul 1. Cele doua sportive de la Exatlon au urcat chiar impreuna pe podium pentru Romania. ( sursa wowbiz.ro )

Citeste mai multe despre: