Madalina Predoi, ingenuncheata si cu lacrimi in ochi inainte de traseu! Regreta ca a venit la Exatlon? Iata ce spune sotul Faimoasei despre reactia acesteia!

Madalina Predoi, ingenuncheata si cu lacrimi in ochi inainte de traseu! Regreta ca a venit la Exatlon? Iata ce spune sotul Faimoasei despre reactia acesteia!

Madalina Predoi este ultima concurenta sosita in tabara Faimosilor si a luptat cu indarjire sa se integreze in cadrul echipei si sa aduca puncte valoroase pe traseele Exatlon.

Pacea instaurata in echipa Faimosilor a cerut mari sacrificii: nervi intinsi, certuri interminabile si cuvinte grele. Iar ultima lor disputa a culminat cu frustrari si lacrimi din partea fetelor.

“In loc sa stau sa ma gandesc la meci, stau sa fiu nervoasa! Stau sa nu stiu ce am de facut! Va multumesc mult ca asa ma primiti si va multumesc mult ca in fiecare zi sunt numai certuri, numai tensiuni, numai scandaluri! Sunt nou venita, am cateva trasee! Am ajuns sa imi para rau ca am venit! Mi-am dorit sa vin aici si acum imi pare rau!”, a spus Madalina Predoi chiar inainte de meciul de seara trecuta.

Motivul care se pare ca a ingenuncheat-o pe Madalina Predoi poarta numele lui Cristian Pulhac. Atat Madalina cat si Cristina Nedelcu au fost deranjate de atitudinea colegului lor si nu s-au putut concentra pentru meci.
“Nici eu, nici Madalina nu am reusit sa ne concentram la ce aveam de facut pentru ca putin timp inainte, la ceremonie si dupa ceremonie, Cristi facuse o criza de nervi si injurase si crease o tensiune de tremuram pe acolo!”, a spus Cristina Nedelcu.

Invitatat in platoul “FanArena”, sotul Madalinei Predoi a sustinut faptul ca aceasta nu cedeaza usor de regula, ci dimpotriva este o fire puternica si lupta mereu pana la capat cu indarjire.

“Madalina are un optimism dus spre inconstienta! Ea se hraneste foarte mult din optimism, energie! Cred ca a cedat cumva pentru ca ea in momentul in care aude in jurul ei numai lucruri negative si nu e nimic constructiv pune foarte multa presiune, pentru ca e un om de echipa! Ea are un obiectiv, a avut un start destul de greu, dar a evolueaza de la meci la meci! Nu o vor da inapoi aceste certuri!”, a spus sotul Madalinei.

Citeste mai multe despre: