Mama lui Alin Andronic, despre reactia nervoasa a fiului ei! A lovit-o Razboinicul pe Monica Rosu sau Faimosii au denaturat adevarul?

Mama lui Alin Andronic, despre reactia nervoasa a fiului ei! A lovit-o Razboinicul pe Monica Rosu sau Faimosii au denaturat adevarul?

Razboinicii si Faimosii s-au incaierat pe traseu, in timpul jocului pentru vila, dupa o rabufnire nervoasa a lui Alin Andronic! Reactia Razboinicului a fost catalogata de Giani Kirita si de Mirel Dragan drept exegerata si nu au ezitat sa riposteze violent.

Scandalul a fost starnit de Faimosi la finalul cursei dintre Alin Andronic si Cristi Pulhac. Razboinicul a avut o reactie nervoasa si a izbit cu funia de masa de joc, dupa ce o atinsese involuntar cu aceeasi franghie pe Monica Rosu, care statea pe margine. Faimosii au sarit ca arsi, reprosandu-i lui Alin faptul ca nu este suficient de atent in timpul jocului, lovindu-si colegii.
“Eu m-am enervat, in momentul in care, dupa ce am dat eu cu funia in masa, am auzit ca ma jigneau in ultimul hal, parca in momentul ala mi-am adus aminte de toate jignirile lor! Si cand m-am intors, m-am intors spre Mirel!”, a spus Alin Andronic.
Desi Mirel a fost cel care a intrat initial in conflict cu Alin, Giani a continuat sa il puna la punct pe Razboinic, reactionand violent. Nici Ionut “Jaguarul” nu a stat deoparte si a incercat sa aplaneze conflictul.
Insa imaginile au aratat foarte clar ca singurul moment in care funia lui Alin a atins-o pe Monica Rosu, a fost in timpul jocului. Atunci cand gimnasta a stat extrem de aproape de zona de joc.
Cu toate acestea reactiile au curs in lant. Dupa Mirel si Giani, a urmat Cristi Pulhac, care le-a reprosat tuturor ca au iscat scandal.
Pe de alta parte, mama lui Alin Andronic, a sarit in apararea acestuia, sustinand ca fiul sau este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon si va rezista oricarei presiuni venite din partea adversarilor sai.
“Eu cred ca va rezista! El este trup si suflet daca ati observat pe traseu! Iar cand pierde punctul la final, bombane acolo in legea lui, tranteste, insa se aduna imediat si o ia de la capat! Insa el nu este agresiv, nu injura pe nimeni, nu ameninta, nu arata pumnul nimanui, nu baga mana in gat, asa cum i s-a intamplat lui! Eu consider ca momentul asta cand a lovit-o pe Monica Rosu, Faimosii l-au speculat pentru a incerca sa il intimideze! Sa nu uitam momentul cand Mirel a incercat sa il intimideze pe Iulian, i-a amenintat familia!”, a spus mama lui Alin Andronic.

Citeste mai multe despre: