Monica Rosu a ajuns in Romania dupa ce a abandonat la EXATLON! Primele imagini cu Faimoasa la aeroport

Monica Rosu a ajuns in Romania dupa ce a abandonat la EXATLON! Primele imagini cu Faimoasa la aeroport

Prezenta inca de la inceput in competitia EXATLON, Monica Rosu a fost nevoita in cele din urma sa abandoneze din cauza accidentarilor pe care le-a suferit.

“Este destul de ciudat sa stau pe banca si sa stiu ca plec. Emotiile sunt destul de mari. Imi tremura mana. De ce acum, de ce s-au intamplat toate astea, nu stiu sa-ti spun. Dar cred ca pentru fiecare lucrurile se intampla cu un anumit scop.

“Din pacate, durerile la genunchi nu m-au lasat si taman colac peste pupaza, ca stii cum e, cand ai o problema nu vine niciodata singura, fata mea necesita un repaus destul de lung, astfel incat am decis ca eu sunt cea care pleaca la eliminare.

“Nu puteam sa iau sansa Madalinei de a ramane aici, isi doreste, a venit la final. Puteam sa intru, sa joc asa cum puteam, sa raman si sa plece Madalina, dar nu e corect. Sunt un om care gandeste mai departe, astfel incat daca eu nu pot sa joc si sa continui sa-i dau sansa Madalinei sa ramana sa fie aici”, a spus Monica Rosu la momentul respectiv.

Recent, fosta membra a echipei Faimosilor a revenit in tara! Vedeti in galeria foto de mai jos primele imagini cu Monica Rosu la aeroport:

 

 

Citeste mai multe despre: