Motivul pentru care Doru Mesesan s-a izolat de echipa Razbonicilor

Motivul pentru care Doru Mesesan s-a izolat de echipa Razbonicilor

Razbonicul Doru Mesesan a inceput sa stea departe de echipa sa la jocuri. Singurul razbonic pe care Dacul il mai accepta aproape de el pare a fi Alin Andronic.

Totul se intampla in urma nominalizarii pe care Doru a primit-o, atunci cand a luptat impotriva bunului sau prieten, Calin Novacescu, in jocul de eliminare.

Reactia colegilor sai de echipa spune multe despre izolarea dacului

”Din zece meciuri nu stiu daca a luat unul. Are un ghinion fantastic” spuneau Razboinicii in timpul unui joc.

In ultima perioada Doru se multumeste sa stea intr-un colt izolat de colegii sai, fiind tratat mai tot timpul cu spatele de acestia. In momentul in care Razbonicii fac strategii sau discuta despre joc, Doru lipseste mai tot timpul din grup.

”Cred a venit cu alte aspiratii, si-a dorit sa fie liderul echipei de la inceput. La inceput a dat impresia ca este, dupa propunerea la eliminare cred ca si echipa, cred ca si el si-a dorit sa treaca, un pic, in plan secund si sa nu mai fie o voce.

Iulian aduce cele mai multe puncte si este foarte rapid. Alin este foarte echilibrat, din punctul meu de vedere, iar Ciprian este la fel de echilibrat, mai putin in comentarii”, a spus iubitul Monicai Rosu, invitat la FanArena.

 

 

Citeste mai multe despre: