Motivul pentru care Roxana Vancea a trimis-o pe Cristina Nedelcu la duel

Motivul pentru care Roxana Vancea a trimis-o pe Cristina Nedelcu la duel

Faimosii au pierdut, aseara, jocul pentru eliminare in fata Razbonicilor. Saptamana aceasta a fost randul unei fete sa paraseasca competitia, potrivit algoritmului.

Fata cu cel mai mic procentaj, de saptamana trecuta, de la Faimosi a fost Lili Sandu, in timp ce ”player of the week” a fost Roxana Vancea.

Roxana a fost nevoita sa isi nominalizeze una dintre colege pentru a intra la duel cu Lili Sandu. Aceasta a ales-o pe Cristina Nedelcu. Iata care a fost explicatia din spatele deciziei ei:

,,Nu este deloc placut faptul ca trebuie sa nominalizez una dintre fete. Lili a fost colega mea de camera, cat am stat la vila, imi e greu sa fac asta si pentru ea. Cum le-am spus si lor, eu am venit mai tarziu in competitie, m-am uitat la ei la televizor si ca fiecare om am avut o favorita si un favorit in echipa asta.

Favorita mea este Cristina si favoritul meu este Yamato. Si atunci Cristina s-a oferit sa joace ea astazi cu Lili si mie nu mi se pare foarte ”fair” sa o aleg eu, cand ea este favorita mea in competitita asta. O sa o aleg pe Cristina pentru ca s-a oferit” a spus Roxana Vancea inainte de duel.

In urma duelului dintre Lili Sandu si Cristina Nedelcu, cea care a parasit competitita a fost Lili Sandu.

 

 

Citeste mai multe despre: