Motivul pentru care Cristi Geaman a venit la Exatlon Romania. Ce i-a spus Ilinca Vandici

Motivul pentru care Cristi Geaman a venit la Exatlon Romania. Ce i-a spus Ilinca Vandici

Cristian Geaman este noul concurent la Exatlon Romania din echipa Faimosilor. Acesta a povestit in cadrul unui interviu exclusiv pentru Exatlon Romania cum i-a venit ideea de a participa la cea mai tare competitie sportiva din Romania.

‘Prima si prima chestie, veneam intr-o zi la Bravo. SI eram imbracat cu o chestie militara. Si era Ilinca Vandici pe afara si spune “ia uite-l si pe al nostru, e imbracat, pregatit de Exatlon.”

Ma uitam la emisiune, dar nu ma gandeam… in schimb mi s-a aprins asa o chestie. Si am venit aici, am intrebat cand se va face casting si mi-au zis ca nu stiu. Si am zis hai sa incep sa ma antrenez, mai specific, in directia aia. Ca una e sa te antrenezi la sala sau sa dansezi, si alta e sa faci anumite exercitii.

Facand asta m-am si accidentat, mi-a si trecut, dar cred ca toti trec prin asta. Acolo nu o sa am niste lipsuri fiindca nu fumez, nu am nici o problema din asta. Beau apa si atat.

Sunt un tip sociabil, ca dintotdeauna am lucrat numai cu fete. Daca am reusit cu fetele, cu baietii e ok. Ca la fete, fiecare dintre ele e cea mai buna, e cea mai frumoasa, e cea mai desteapta. Si la Bravo, identic. Aveam aceeasi poveste, eu vreau sa stau in fata, de ce o pui pe aia.

Si incercam sa le explic ca nu ma uit la care e cea mai frumoasa, ma uitam la culori, la cum da cel mai bine. De o viata asta fac, numai cu fetele.

In colectiv sau asa, n-am probleme, asta fac cu oamenii. Nu vreau sa disciplinez lucrurile acolo, dar as vrea sa ii relaxez, sa nu mai fie asa incruntati. Pare o chestie atat de dura, nu in sensul de greu, ca e greu, dar ca si de serioasa, totul e super serios. Bai, relaxeaza-te si lucrurile vin de la sine”, a zis Cristi Geaman inainte sa plece in Republica Dominicana, pentru Exatlon Romania.

Citeste mai multe despre: