Noua “printesa razboinica” de la Exatlon a fost obeza in copilarie! Ana Otvos arata spectaculos acum

Noua “printesa razboinica” de la Exatlon a fost obeza in copilarie! Ana Otvos arata spectaculos acum

Ana Otvos, „printesa razboinica” de la Exatlon, este un nume cunoscut in lumea sportului. Ea a inceput insa sa faca miscare dintr-un motiv putin cunoscut.

Ana Otvos are 31 de ani, din care 10 a facut parte din lotul olimpic al Romaniei la lupte libere. A renuntat la acest sport in urma cu 5 ani pentru ca desi a avut performante notabile (doua medalii la Campionatele Europene), sportul nu-i aducea nici pe departe satisfactii profesionale. De atunci este instructor de fitness, aerobic si Kangoo Jumps si are la activ un master la ANEFS.

Interesant este insa inceputul Anei in sport. Acesta s-a produs in frageda copilarie, cand a fost trimisa sa faca gimnastica. Motivul pare incredibil, daca o privim acum pe Ana: era un copil obez. Pentru ca nu parea sa aiba perspective in gimnastica, ea a facut cativa ani de handbal – de unde si aruncarile foarte bune, la Exatlon. In cele din urma, in jurul varstei de 13 ani, ea s-a apucat de lupte libere.

Cat despre Exatlon, a fost marea ei ambitie sa ajunga acolo. Insa Ana Otvos spune ca nu se va opri aici. Inainte sa plece in Republica Dominicana, ea a declarat ca vrea sa se intoarca acasa cu marele premiu, pentru ca niciodata, in istoria Exatlon, o femeie nu a fost declarata castigatoare. ( sursa wowbiz.ro )

Citeste mai multe despre: