Prima reactie a lui Cosmin Cernat dupa ce s-a anuntat ca sezonul 3 EXATLON incepe sambata, la ora 20:00: ce dezvaluiri a facut

Prima reactie a lui Cosmin Cernat dupa ce s-a anuntat ca sezonul 3 EXATLON incepe sambata, la ora 20:00: ce dezvaluiri a facut

Cel de-al treilea sezon “Exatlon” se apropie, iar Cosmin Cernat, prezentatorul acestui show fenomen deja a inceput pregatirile pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor.

Dincolo de calitatea de commentator sportiv si de cea de prezentator, Cosmin Cernat se antreneaza si fizic pentru a face fata cerintelor acestui show.

Aflat zi de zi pe trasee langa concurenti, alergand practic pe langa ei, comentandu-le evolutiile sportive, Cosmin Cernat trebuie sa aiba si o conditie fizica excelenta.

“Inainte de inceperea noului sezon <Exatlon> … sunt asemeni unui copil care se uita la televizor; abia astept sa inceapa! Si nu mai este mult pana sambata, 12 ianuarie! In acest moment, abia astept sa cunosc concurentii. Am reinceput, dupa o scurta vacanta, fara sarmale si fara mancarurile traditionale romanesti, antrenamentele, ma refer aici la ceea ce fac de obicei: alergare, sala, pentru ca este si pentru mine, de fiecare data, o provocare, si fizica, sa fiu pe traseu, alaturi de concurenti.

“De asemenea, ma gandesc in fiecare zi la chipurile copiilor pe care i-am vazut, prin intermediul retelelor de socializare, atunci cand fosti concurenti <Exatlon> au ajuns in scoli , odata cu proiectul Kanal D <Ora de Exatlon>.

“Imaginile acelea ma motiveaza sa fiu parte din acest proiect foarte frumos! Va astept cu mare drag si va invit sa fiti alaturi de concurentii celui de-al treilea sezon <Exatlon> Romania, incepand din 12 ianuarie, de la ora 20:00”, a declarat Cosmin Cernat.

Nu pierdeti, din 12 ianuarie, de la ora 20:00, startul noului sezon „Exatlon”, show-ul total care da dependenta! Reality-ul va fi difuzat patru zile pe saptamana, de sambata pana marti si va duce competitia la un alt nivel, mai ales in ceea ce priveste meciurile internationale.

Emotia, ambitia, depasirea angoaselor, spiritul de echipa, bucuria de a invinge, toate acestea vor parte din spectacolul noului sezon „Exatlon” ce se anunta unul cu adevarat fabulos!

Citeste mai multe despre: