PRIMA reactie a Silviei Stroescu dupa ce a parasit competitia, fiind invinsa de Lili Sandu

PRIMA reactie a Silviei Stroescu dupa ce a parasit competitia, fiind invinsa de Lili Sandu

Silvia Stroescu a parasit competitia dupa ce a fost invinsa in jocul pentru ramanerea la Exatlon de Lili Sandu.

“Imi este foarte greu sa ma despart de ele (n.r.- de Lili si de Monica), dar stiu ca nu vor sta o vesnicie aici. Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu aici alaturi de oameni frumosi. Glezna mi-a facut probleme. Ma bucur ca am facut parte din aceasta echipa. Le doresc colegilor sa ajunga in casa aceea (n.r.- in vila)”, a fost prima reactie a Silviei Stroescu dupa eliminare.

Lili Sandu a plans dupa victoria in fata Silviei, care o pastreaza in concurs.

Silvia Stroescu a fost nominalizata pentru eliminare dupa ce a avut cele mai slabe rezultate in saptamana de debut. Lili Sandu a fost nominalizata pentru eliminare de cea desemnata “Player of the week”, Ana Georgescu.

 

“Dupa o analiza alaturi de echipa mea, nu am facut singura aceasta alegere si nu mi s-ar fi facut normal sa fie asa, a doua nominalizare este Lili”, a transmis Ana Georgescu.

“Ma bucur ca am avut oportunitatea sa particip, sa vad despre ce este vorba la Exatlon. Nu pot compara ce se intampla aici cu competitiile la care am participat. Da, am avut aceasta accidentare la glezna, dar sunt fericita ca am dus traseele pana la capat si asta este, am facut tot ce am putut”, a spus Silvia Stroescu.

“Simt ca un gol in suflet. Tin la toti colegii mei in parte, tin si la Silvia si astazi vrea sa stie ca voi concura si pentru ea, nu impotriva ei”, a spus Lili Sandu inainte de confruntare.

“E un sentiment ciudat, o stiu pe Silvia de atatia ani”, a spus Monica Rosu cu lacrimi in ochi. ( sursa wowbiz.ro )

Citeste mai multe despre: