Primele disensiuni intre cei doi antrenori de la Exatlon! Iata gestul lui Ionut “Jaguarul” care l-a scos din minti pe Giani Kirita!

Primele disensiuni intre cei doi antrenori de la Exatlon! Iata gestul lui Ionut “Jaguarul” care l-a scos din minti pe Giani Kirita!

Giani Kirita si Ionut “Jaguarul” au concurat pentru prima data in cadrul unui mini game, alaturi de discipolii lor.

Seara trecuta, Faimosii si Razboinicii, alaturi de antrenorii lor, s-au intalnit din nou pentru a concura in cadrul unui mini game, pe care Cosmin Cernat l-a denumit “Curling fara maturica”. Concurentii ambelor echipe au primit vestea ca vor juca pana la 7 pentru un premiu-surpriza. Surpriza serii a venit atunci cand Faimosii si Razboinicii au fost anuntati alaturi de ei vor juca, pentru prima data si cei doi antrenori, fiecare concurand pentru propria sa echipa.


La scorul de 2-2, Ionut “Jaguarul” si Giani Kirita au ajuns din nou fata in fata, dar de aceasta data nu intr-un duel atroce pe un traseu dificil ci intr-un joc de curling, dornici sa aduca un punct important pentru echipele lor.

Nici bine nu au inceput jocul ca intre cei doi antrenori s-au si iscat primele disensiuni. Deranjat de faptul ca adversarul sau a punctat din prima incercare, Giani Kirita a izbucnit, reprosandu-i ca nu procedeaza asa cum ar trebui.
“Joaca la puncte nu sa distrugi! De asta nu ai talent! Daca dai, uite, iti dau cu asta in cap! Asculta-ma ce iti zic! Asa da si mamaie! Ce nu poti?”, a spus Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: