Primul conflict intre Giani Kirita si Razboinici: ”Da-i drumu’ ca poate ai treaba si eu te retin..”! De la ce a pornit totul

Primul conflict intre Giani Kirita si Razboinici: ”Da-i drumu’ ca poate ai treaba si eu te retin..”! De la ce a pornit totul

Proapat ajuns la Exatlon Romania, Giani Kirita a intrat deja in conflict cu Razboincii. Vizibil deranjat de Ana Maria Otvos, care a spus ca Ionut Jaguarul este mai bun decat Giani Kirita, acesta a luat atitudine si a sarit imediat la atac:

”Sunt extrem de fericita ca a venit Jaguarul. Cred ca l-am apreciat din tot sufletul meu si chiar daca nu este jucator activ, as vrea neaparat sa te mai vad live pe un traseu, imi doresc chestia asta.

Aveam nevoie de un antrenor, aveam nevoie de un om ca el, sa ne tina putin sub control si eu abia astept sa ma invete multe lucruri, am mult de invatat de la tine si sunt extrem de fericita ca esti aici”, a spus Ana Maria Otovs.

”Cosmin, iti multumim ca ne-ai adus cel mai bun atlet de la Exatlon de pana acum”, a spus Alin Andronic.

”Mai bun decat Giani, chiar’‘, a adaugat Ana Maria Otovs.

‘N-ai tu fripturi mancate. Batista pe tambal si hai sa ne vedem de treaba noastra! Hai, da-i drumu’ ca poate ai treaba si eu te retin. Hai! E greu cu mine! Usor ca voi nu ma stiti”, a spus Giani Kirita.

 

Citeste mai multe despre: