Primul MESAJ al Monicai Rosu dupa ce a parasit competitia Exatlon Romania! Ce i-a transmis Cristinei Nedelcu

Primul MESAJ al Monicai Rosu dupa ce a parasit competitia Exatlon Romania! Ce i-a transmis Cristinei Nedelcu

Monica Rosu a decis sa abandoneze competitia Exatlon Romania din cauza accidentarilor. Aceasta si-a luat ”la revedere” de la echipa sa, in lacrimi.

‘Din pacate, durerile la genunchi nu m-au lasat si taman colac peste pupaza, ca stii cum e, cand ai o problema nu vine niciodata singura, fata mea necesita un repaus destul de lung, astfel incat am decis ca eu sunt cea care pleaca la eliminare.

Nu puteam sa iau sansa Madalinei de a ramane aici, isi doreste, a venit la final. Puteam sa intru, sa joc asa cum puteam, sa raman si sa plece Madalina, dar nu e corect. Sunt un om care gandeste mai departe, astfel incat daca eu nu pot sa joc si sa continui sa-i dau sansa Madalinei sa ramana sa fie aici’‘, a spus Monica Rosu.

Conectata, din nou, la tehnologie, dupa 3 luni de zile, Monica Rosu a postat primul mesaj prin care a povestit fanilor ce a simtit in timpul competitie Exatlon.

Competitia s-a terminat pentru mine in Republica Dominicana. Am trait momente intense si speciale acolo, alaturi de echipa ”rosie”, si am intalnit oameni deosebiti. Dintre toti, Cristina Nedelcu a fost cea mai apropiata de mine, am impartit impreuna bucurii si tristeti. De aceea, chiar daca nu mai sunt alaturi de ea. vreau sa o sustin in continuare in incercarea de a raman cat mai mult la Exatlon! Hai, Cris!”

 

Citeste mai multe despre: