Razboinicii de la Exatlon, la un pas de DEZBINARE! Cearta uriasa care a pornit dintr-un motiv incredibil! Ce i-a facut Diana lui Doru

Razboinicii de la Exatlon, la un pas de DEZBINARE! Cearta uriasa care a pornit dintr-un motiv incredibil! Ce i-a facut Diana lui Doru

Diana Sentes a incercat sa ii faca o farsa lui Doru, deoarece se simtea stresata de iesirile nocturne ale acestuia, insa lucrurile au degenerat si intreaga echipa a fost implicata.

Se pare ca Doru Mesesan are obiceiul de a merge la baie in fiecare noapte, in jurul ore 2 dimineata, iar asta ii nemultumeste pe colegii sai de echipa, care se trezesc in momentul in care Doru iese pe usa.

Dornica sa ii dea o lectie, Diana l-a pandit si, in momentul in care Doru a iesit afara, i-a mutat, pe intuneric, salteaua.

La intoarcere, Doru nu si-a mai  gasit salteaua si s-a culcat pe podeaua tare de lemn, pana cand cineva a mers si a adus o lanterna, cu riscul de a-i trezi pe toti cei din baraca.

A doua zi, Doru a acuzat-o pe Ana Maria Otvos ca i-a ascuns salteaua, apoi Diana a recunoscut ce a facut.

“Eu consider ca atat timp cat tu nu ne respecti pe noi, pentru ca in fiecare seara…”, i-a reprosat Diana lui Doru.

“Daca ma scol sa ma duc la baie, ce sa fac?”, i-a raspuns, ironic, Doru.

“Mi s-a parut ca a facut-o cu rautate. Daca ai facut o gluma si vezi ca s-a pus  pe podea si doarme pe podea, mergi si spui “Uite salteaua, am facut o gluma””,a marturisit a doua zi Doru.

Vezi in materialul video urmator cum au reactionat ceilalti Razboinici:

Citeste mai multe despre: