Razboinicul Catalin, primele reactii dupa despartirea de Exatlon! Regreta sau nu plecarea din competitie?

Razboinicul Catalin, primele reactii dupa despartirea de Exatlon! Regreta sau nu plecarea din competitie?

Catalin Dumitrescu a fost eliminat de la EXATLON insa a parasit competitia cu fruntea sus, dupa o lupta stransa cu Doru Mesesan.

Catalin a venit cu un suflu nou in echipa Razboinicilor, chiar daca la inceput s-a acomodat mai greu. Insa Razboinicul nu s-a lasat si treptat a inceput sa intre in ritmul necesar aducerii punctelor. Colegii sai au sarit imediat sa-l felicite insa in final, Razboinicii au pierdut jocul de eliminare. In plus, punctele adunate pe parcursul saptamanii trecute nu l-au salvat pe Catalin de la nominalizare si a ajuns la duel cu Doru Mesesan.
“Sunt pregatit pentru orice! Cred cu tarie ca nimic nu e intamplator in viata! Toate se intampla cu un scop! Daca azi a fost sa pierdem si sa merg la duel, merg la fel cum am venit, cu capul sus oricare ar fi adversarul meu! Voi da tot ce voi putea! Ma bucur ca am ajuns la Exatlon!”, a spus Catalin Dumitrescu inainte de a intra la duel.

Invitat in platoul “FanArena”, Catalin Dumitrescu a marturisit ca regreta enorm plecarea din competitia Exatlon si ca si-ar fi dorit sa mai ramana pentru ca concura impotriva lui Cristi Geaman.

“Am evoluat, a fost o evolutie, dar nu am fost cel mai bun performer de acolo! N-am facut stiluri de antrenamet care sa ma ajute sa fiu agil, clar s-a vazut lipsa mobilitatii! Eram un robotel cand am ajuns acolo, pe primul traseu! M-au luat Mirel si cu Yamato, m-au incalzit bine! Acum zic eu ca s-ar fi schimbat un pic lucrurile, pentru ca a aparut in joc si Cristi Geaman, iar strategiile se faceau un pic altfel! Regret ca am iesit! As fi vrut sa ma lupt cu Cristi Geaman!”, a spus Catalin Dumitrescu.

 

Citeste mai multe despre: