Roxana Vancea, fata in fata cu mama lui Giani Kirita! Faimoasa a spus tot ceea ce a avut pe suflet! Iata ce schimb de replici acide a avut loc intre cele doua!

Roxana Vancea, fata in fata cu mama lui Giani Kirita! Faimoasa a spus tot ceea ce a avut pe suflet! Iata ce schimb de replici acide a avut loc intre cele doua!

Invitata in platoul “FanArena”, Roxana Vancea a vorbit deschis despre tot ceea ce a patimit in Exatlon, de la venirea lui Giani Kirita in competitie.

Intrebata daca Giani Kirita a reprezentat motivul principal care a determinat-o sa renunte la Exatlon, Roxana Vancea a declarat ca toate neintelegerile iscate intre ea si Giani Kirita au dus la retragerea ei din competitie, in ciuda faptului ca si-ar fi dorit sa mai concureze alaturi de colegii sai de echipa.
“Nu neaparat bat inspre el, insa atunci cand el a venit in echipa, toate astea s-au intamplat! Am incercat sa port un dialog civilizat cu el, consider ca sunt un om suficient de rational sa pot sa fac treaba asta, si nu am avut cu cine sa discut, pentru ca erau numai urlete, tipete, reprosuri, totul se rezuma la a aduce puncte si atat! Nu ma asculta nimeni! Ceilalti din echipa erau toti tacuti, nu mai zicea nimeni nimic, toata lumea era cu capul in jos, posomorati, de parca ne certa domnul diriginte!”, a spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea a recunoscut ca niciunul dintre Faimosi nu a sarit in ajutorul ei, deoarece orice ar fi intervenit in discutia lor era aprig pus la punct de catre Giani Kirita.
“Oricine incerca sa spuna ceva se urla la el instant! Monica a incercat la un moment dat sa deschida gura, i-a inchis-o imediat! Cristi Pulhac ar fi vrut sa spuna ceva dar a preferat sa taca! Cristi Geaman a zis si el ceva la un moment dat! Giani a zis ca noi nu am tras pe traseu! Nu cred ca a intrat cineva sa danseze pe traseu! Partea pe care eu am spus-o ca ne distram pe traseu, nu am insemna ca noi intram si dansam ci era vorba despre ceea ce se intampla la banca! De cat suntem noi de relaxati la banca! Si jocul asta psihologic noua ne-a adus foarte multe puncte si multe victorii!”, a adaugat Roxana Vancea.

Pe de alta parte, mama lui Giani Kirita a sarit in apararea fiului ei, subliniind faptul ca acesta, intr-adevar a gresit atunci cand i-a certat pe Faimosi in prezenta adeversarilor pe traseu, insa toate celelalte reprosuri pe care le-a lansat asupra lor ulterior au fost bine meritate.

Citeste mai multe despre: