Roxana Vancea la Exatlon Romania. Primele imagini cu Roxana Vancea in echipa Faimosilor de la Exatlon

Roxana Vancea la Exatlon Romania. Primele imagini cu Roxana Vancea in echipa Faimosilor de la Exatlon

Faimosii vor primi forte proaspete: Roxana Vancea se alatura echipei Faimosilor de la Exatlon si va incerca sa intoarca balanta in favoarea echipei sale.

Dupa ce au primit doi concurenti noi, Ferucio Damian si Cristian Boboc, famii Faimosilor de la Exatlon vor avea parte de inca o surpriza in aceasta seara.
Roxana Vancea, vedeta de televiziune si antrenor de fitness se va altura echipei rosii.

Nascuta in Targu Jiu, Roxana a copilarit la Novaci, alaturi de parintii si bunicii ei, iar mai apoi s-a mutat in Bucuresti. Roxana Vancea a devenit cunoscuta publicului din Romania in postura de asistenta TV la un show matinal. Sport a inceput sa practice de la varsta de 7 ani; indiferent ca era vorba de atletism sau concursuri cu bicicleta, Roxana participa la orice competitie, mostenind pasiunea pentru sport si viata sanatoasa de la parinti.

Mama ei a jucat fotbal la nivel profesionist, iar tatal, handbal.

Roxana Vancea Exatlon Romania

Roxana este in prezent antrenoare de fitness, dar a cochetat si cu lumea modelingului, pe langa cariera in televiziune. E absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Este o tanara ambitioasa, muncitoare, determinata, asa ca Roxana nu a stat pe ganduri cand s-a ivit oportunitatea de a concura la Exatlon, cel mai urmarit reality-show sportiv din Romania.

Imagini cu Roxana Vancea la Exatlon Romania

roxana vancea la exatlon foto 1 faimosii roxana vancea la exatlon foto 1 roxana vancea la exatlon foto 2 roxana vancea exatlon foto 3

Citeste mai multe despre: