Roxana Vancea, primele reactii la intoarcerea in Romania! Care a fost adevaratul motiv pentru care Faimoasa a ales sa nu mai continue competitia Exatlon!

Roxana Vancea, primele reactii la intoarcerea in Romania! Care a fost adevaratul motiv pentru care Faimoasa a ales sa nu mai continue competitia Exatlon!

Roxana Vancea a explicat, seara trecuta, la aeroport, care au fost motivele abandonului.

Roxana Vancea si Giani Kirita au avut mai multe neintelegeri. Pentru ca doua sabii taioase nu incapeau in aceeasi teaca, Roxana a decis sa abandoneze competitia. Seata trecuta a ajuns in tara si a fost asteptata de Angela, prietena ei cea mai buna. Cu toate ca la aeroport Roxana a afisat un zambet larg, aceasta a dat de inteles ca Giani Kirita ar fi motivul pentru care a ales sa nu mai continue competitia Exatlon.
“E o emisiune la care se uita copiii, la care impinsul, vorbitul urat, jignirea femeilor nu cred ca isi au rostul! Daca merge spre directia aia, eu clar nu ma mai regasesc in ea!”, a spus Roxana.
Faimoasa a recunoscut ca a avut mai multe dicutii in contradictoriu cu Giani Kirita, la care a incercat pe cat posibil sa reactioneze cu diplomatie, insa a fost constienta de faptul ca neintelegerile ar fi continuat si de aceea a luat decizia de a abandona concursul.
“El a avut niste neintelegeri cu mine, la care am raspuns cat de diplomat am putut! Dar sunt o fire vulcanica si ca sa evit pe viitor alte neintelegeri, am preferat sa ma retrag!”, a spus Roxana Vancea.
Cu toate ca acum sunt la cutite, Roxana Vancea si Giani Kirita pareau sa fie prieteni atunci cand antrenorul a intrat in competitie.
“Nu eram prieteni, dar am mai fost in proiecte impreuna! Ne cunosteam dinainte, eu cred ca l-am respectat pe Giani si inainte si in timpul concursului si se va intampla treaba asta si de acum inainte! Eu consideram ca suntem cunostinte si atat! Si banuiesc ca el si-a permis mai multe cu mine, poate pentru ca eram singura pe care o cunostea de acolo!”, a adaugat Roxana.

 

Citeste mai multe despre: