Roxana Vancea, reactie dura dupa ce a aflat ca Simi a fost eliminata: ”Nu stiu cum isi permite Doru sa…”

Roxana Vancea, reactie dura dupa ce a aflat ca Simi a fost eliminata: ”Nu stiu cum isi permite Doru sa…”

Tensiunea atinge cote maxime in aceasta seara la Exatlon Romania.

Roxana Vancea a avut o iesire dura la scurt timp dupa ce Faimosii au aflat ca Simi a fost descalificata si a parasit jocul Exatlon.

Aceasta l-a luat la rost pe Doru, dupa ce acesta a declarat ca Razboinicii au pierdut oameni buni, in timp ce Faimosii au pierdut oameni slabi.

”In comparatie cu Faimosii, am pierdut doi oameni foarte importanti, ei au pierdut doi oameni mai slabi, noi am pierdut doi oameni foarte buni. S-a si vazut ca am stat mai mult la baraca si cred ca nu suntem pe drumul cel bun la capitolul eliminari. Parerea mea! Nu cred ca despre asta e vorba, cred ca ar trebui sa o luam mai mult pe parte sportiva, decat sa o luam mai mult pe prietenie sau pe alte lucruri. Asta este parerea mea personala si o sustin. Sa nu mai pierdem oameni buni si sa pierdem oameni, pe care ii consider eu mai slabi, din echipa”, a spus Doru Mesesan.

Reactia faimoasei Roxana Vancea nu a intarziat sa apara in privinta eliminarii lui Simi si a celor spuse de razboincul Doru.

”Da, cu siguranta au pierdut un om bun, am urmarit de acasa progresul Simiei, pentru ca atunci cand am venit aici s-a accidentat si nu am putut sa vad prea multe meciuri. Se vedea spectaculos pe traseu. Cu siguranta ei au pierdut un om bun, dar nu stiu cum isi permite Doru sa faca pe unii slabi si pe unii mai putini slabi, pentru ca si noi am avut jucatori buni. Adica Adi a fost un jucator foarte bun. Da, nu stiu daca se referea la Boboc sau la Adi, dar ambii au fost buni’‘, a spus Roxana Vancea.

 

Citeste mai multe despre: