Scandalul anului la Exatlon! Giani Kirita si Razboinicul Doru Mesesan si-au adresat cuvinte grele si amenintari! Iata ce disputa au avut sora dacului si mama lui Giani!

Scandalul anului la Exatlon! Giani Kirita si Razboinicul Doru Mesesan si-au adresat cuvinte grele si amenintari! Iata ce disputa au avut sora dacului si mama lui Giani!

Scandalul dintre Giani Kirita si Razboinici a atins cote de neimaginat la finalul jocului pentru vila, de saptamana trecuta.
“Au castigat si dintr-odata a venit la mine scalambatul ala de Doru, cu barba aia, de zici ca a venit din pestera!”, a spus Giani Kirita.
Ceea ce a omis antrenorul Faimosilor a fost faptul ca tocmai el a pus paie pe foc si a aruncat o intepatura dacului inainte de finalul pentru vila, care oricum se anunta unul destul de tensionat.
“Du-te, ba, barbosule, la tine la tara!”, i-a spus Giani lui Doru.
Cum era de asteptat, cate tabere atatea adevaruri, deoarece Doru a avut si el partea sa de dreptate si a afirmat despre Giani ca este singurul vinovat pentru intregul incident.
“Am termiant meciul si am rabufnit, am strigat <<acasa>> din faptul ca am vazut cum a reactionat Giani, care a venit si m-a impins pe mine! A avut o reactie foarte nervoasa! Si de asta am rabufnit si eu!”, a spus Doru Mesesan.
Giani a continuat cu jignirile si dupa meci, cand si-a descarcat din nou ranchiuna fata de adversarul sau.
“Omuletul asta e un personaj din desene animate! Mi-a placut sa-l provoc intr-una, sa vad ce zice, ce abereaza!”, a spus Kirita.
Marele scandal dintre Giani si Doru a fost intens dezbatut si in platoul “FanArena”, de catre mama lui Giani Kirita si de sora Dacului, care au sarit fiecare in sustinerea celor doi.

Citeste mai multe despre: