Se schimba regulile la Exatlon Romania! Cosmin Cernat a facut anuntul! Ce pot alege concurentii

Se schimba regulile la Exatlon Romania! Cosmin Cernat a facut anuntul! Ce pot alege concurentii

Schimbare majora de reguli la Exatlon Romania! Se schimba regulile dupa care se dau premii la Jocul Special. Cosmin Cernat a facut anuntul chiar inainte de joc. Miza este mult mai mare acum. Iata despre ce este vorba:

Schimbare reguli Exatlon Romania:

”Spuneam ca vrem sa facem acest joc mai interesant si atunci echipa care castiga se poate duce in doua directii. Prima directie e cea pe care o cunoasteti si este legata de jocul de protectie.

A doua directie pe care nu o cunoasteti este legata de sansele voastre care cres si devin mai mari daca ajungeti la panoul cu bani.

Asadar, ceea ce spunea Mirel e in mare parte adevarat. Aceste 3 stele de fapt sunt 3 cutii. In spatele fiecarei stele e un premiu. Un premiu ramane cel pe care il stiti, anume, acela de a alege finalul jocului de protectie, apoi echipa castigatoare poate sa aleaga pe cine elimina din echipa adversa la urmatorul joc de protectie. Si intr-una dintre aceste stele exista o alta stea.

O stea de culoare rosie, ceea ce inseaman ca in momentul in care ajungeti la panoul cu bani puteti intoarce 3 stelute rosii. Echipa care va triumfa va trebui sa deschida una dintre cutii.” a spus Cosmin Cernat referitor la schimbarea de reguli de la Exatlon Romania.

Citeste mai multe despre: