Schimbare totala in echipa Razboinicilor: ”Ne-am cam saturat sa pierdem…”. Ce strategie vor adopta in jocurile urmatoare

Schimbare totala in echipa Razboinicilor: ”Ne-am cam saturat sa pierdem…”. Ce strategie vor adopta in jocurile urmatoare

Demoralizare totala in tabara Razboinicilor dupa infrangerile suferite. Razboinicii s-au adunat si au discutat motivele care au dus pierderile lor din ultima perioada. Acestia au fost de acord ca s-au demoralizat la baraca dupa certurile din echipa si ca au nevoie de o noua strategie.

Razboincii au facut comparatie intre performantele lor de la inceputul competitiei si stadiul in care au ajuns in momentul de fata. Acestia par mai hotarati ca oricand sa iasa din aceasta situatie si sa inceapa din nou ca castige jocurile atat de vila, cat si de eliminare.

Acum e invers, ei ne cam demoralizeaza pe noi’‘, declara Iulian Pitea.

”Pai nu prea ne demoralizeaza si ne sperie, numai ca suntem noi inmuiati, sa zic asa. Suntem noi slabiti” a intervenit Ciprian Silasi.

Noi am hotarat sa nu-i mai bagam in seama (n.r. pe Faimosi), sa-i lasam in pace. Ei sa ne tachineze pe noi si noi sa ne concentram foarte tare sa luam punctele.

Am si pierdut mult, suntem de mult timp la baraca, cred ca am cazut putin moral si mie mi-a dat forte proaspete, pentru ca am vazut cine eram noi. Cred ca am uitat cine eram noi.”, a spus Alin Andronic.

 

Citeste mai multe despre: