Se schimba regulile la jocul pentru medalii la Exatlon Romania! Cosmin Cernat facut anuntul

Se schimba regulile la jocul pentru medalii la Exatlon Romania! Cosmin Cernat facut anuntul

Se schimba regulile in jocul de medalii. Fetele vor avea de jucat mai multe meciuri inainte de a castiga medalia. Nu doar regulile s-au schimbat, dar si traseul pe care se joaca. Cosmin Cernat a explicat despre ce este vorba:

Bun gasit, prieteni! Suntem impreuna la jocul de medalii, cel in care vor concura fetele, de astazi intr-un format mult mai atractiv. Vom avea sferturi de finale, semifinale si finala, alaturi de eroii vostri, Faimosii si Razboinicii

Iata cum arata noul joc pe medalii. Vorbim despre fete! O sa facem lucrurile cat pot eu de simplu: avem 7 fete care concureaza, vom avea tragere la sorti. Cea care scoate numarul 7 merge direct in semifinale.

Apoi se joaca 1 cu 2, 3 cu 4, 5 cu 6. Avem practic 3 meciuri in sferturile de finala. Cele 3 castigatoare li se alatura celei de-a patra fete si vom avea tabelul semifinalelor.

Doua meciuri, asadar. In aceasta faza a competitiei se joaca pe sistemul cel mai bun din 3 meciuri, ca in tenis, evident, castigatoarele merg in finala. Este noul sistem la jocul pe medalii, la feminin.”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: