Secretul lui Mirel Dragan de la Exatlon! Cui face semne, dupa ce castiga puncte, Faimosul

Secretul lui Mirel Dragan de la Exatlon! Cui face semne, dupa ce castiga puncte, Faimosul


Mirel Dragan, unul dintre baietii din echipa Faimosilor de la Exatlon, pare sa se fi adaptat cel mai rapid la conditiile grele ale show-ului desfasurat in Republica Dominicana. Si, evident, a devenit unul dintre cei car epuncteaza adeseori impotriva Razboinicilor, luptatorul de Kempo avand un mod aparte de a se bucura la fiecare reusita.

Mai exact, acid in vorba, dur in comportament, Mirel Dragan a inceput sa surprinda pe toata lumea cu privire la semnele pe care le face dupa ce puncteaza cu succes in fata Razboinicilor. Astfel, lasand deoparte felul lui de a fi, luptatorul de Kempo isi uneste mainile, atunci cand se bucura, intr-un semn pe care il cunoaste toata lumea: o inimioara.
Evident, au aparut imediat si intrebarile cu privire la persoana careia ii este adresata inimioara cu pricina. Iar unul dintre bunii prieteni ai lui Mirel Dragan a lamurit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, misterul semnelor pe care le face Faimosul cand se bucura. “Sunt convins ca inimioara ii este adresata fetitei lui. Are o fetita de sase ani, Isabella, si o iubeste enorm, este sufletul lui. E departe de ea si, probabil, asa vrea sa ii arate micutei, fana convinsa a emisiunii Exatlon, ca se gandeste la ea cat timp este in Republica Dominicana. Nu vorbeste el prea des despre lucrurile intime, despre familie, dar pe fetita lui o iubeste ca pe ochii din cap si se simte ca deja moare de dorul ei”, ne-a spus Amatto Zaharia, amicul si antrenorul lui Mirel Dragan, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

Cine este Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon Diana Belbita. Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015. Conform prezentarii facute, Mirel Dragan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon Romania, are 1.72 m inaltime, 75 de kilograme si e detinatorul centurii negre cu 3 Dan in Kempo.

Citeste mai multe despre: