Silvia Stroescu, imaginea durerii! Iata cum arata glezna fostei faimoase de la Exatlon si cum se simte in prezent!

Silvia Stroescu, imaginea durerii! Iata cum arata glezna fostei faimoase de la Exatlon si cum se simte in prezent!

Silvia Stroescu a rememorat momentele dificile prin care a trecut in timpul accidentarii din Republica Dominicana!

Silvia Stroescu a suferit in timpul unei probe la Exatlon o accidentare destul de grava la glezna. Medicii i-au confirmat ca este vorba despre o entorsa de gradul 2 si i-au fixat glezna intr-o atela, pentru a o ajuta sa se recupereze cat mai curand.
De curand Silvia Stroescu a postat pe contul ei de socializare o imagine uluitoare cu glezna sa, care nu arata inca deloc bine, care mai are inca nevoie de o perioada de repaus.


“La o entorsa de gradul 2 chiar trebuie cel putin doua saptamani sa nu calci, sa menajezi piciorul si nu cum am facut eu! As vrea sa se stie ca eu chiar am alergat si chiar am incercat sa realizez acele trasee care nu erau deloc usoare, cu namol, cu nisip, cu apa, cu glezna in felul acela!”, a subliniat Silvia Stroescu.
Silvia Stroescu a recunoscut ca asemenea oricarei gimnaste de prformanta, si ea are o putere enorma in a trece peste astfel de accidentari.
“Am zis ca daca am trecut peste atatea dureri, o sa incerc sa trec si peste asta, dar mi s-a demonstrat ca, nu e tocmai asa! Poate am reusit cand aveam 20 de ani, dar acum, dupa 14 ani, de la retragerea din activitatea de sportiva e mai greu sa isi revina si organismul si sa te si adaptezi la conditii noi!”, a adaugat Silvia Stroescu.

Citeste mai multe despre: