Simi, dezvaluiri-soc despre Ciprian:”M-a injurat de mama, si-a barfit sotia!” Care ar fi adevaratul caracter al Razboinicului? Lili Sandu a confirmat si ea

Simi, dezvaluiri-soc despre Ciprian:”M-a injurat de mama, si-a barfit sotia!” Care ar fi adevaratul caracter al Razboinicului? Lili Sandu a confirmat si ea

“M-am socat de atitudinea lui aici, ca a injurat-o de parinti, de familie”, a spus Ana Simia Taran despre Ciprian.

“Ce trebuia sa fac eu, sa spun tot timpul “Da” in fata lui. El spunea ca eu am venit la capsuni, iar eu i-am zis ca am venit sa fac sport. Imi spunea ca trebuie sa fie cat mai invizibil, mi-a zis ca sunt proasta. Nu m-am abtinut, apoi m-a injurat de mama si mi-am zis ca trebuie sa plec. Nu are rost cu un domn ca el sa-mi pun mintea. Am incercat sa numar pana la o suta, cum imi spunea tata”, a spus Simi in platoul FanArena.

“Sunt sigura ca Ciprian are o influenta negativa asupra lui Iulian. El trebuie sa observe ca nu e bine. Eu nu stiu ce a fost intre ei. Iuli e foarte sincer, ca si Simi, insa le spune mai delicat poate. Eu asa il cunosc.”, a remarcat si mama lui Iulian.

“Eu nu am observat un cuvant sincer la Iulian. Intr-o seara mergeam sa ma spal pe dinti si l-am intrebat de ce nu ma mai suporta. El imi spune ca sunt chiar ok, ca am crescut, dupa doua minute nu mai era asa… Eu nu am sa spun tot si am sa astept cand o iesi, cand s-o termina competitia si am sa vreau sa vorbesc cu el. Am facut ceva amandoi impreuna si apoi a spus mai departe.”a mai spus Simi despre atitudinea lui Iulian fata de ea.

Corina si Beatrice sunt fete de nota 20 dar le e frica, nu stiu cat o sa mai suporte. Si Doru e ca si mine, e batut din toate partile. Catalin, la fel, dupa o zi, m-a facut nesimtita….a mai spus Simi.

Citeste mai multe despre: