Sora Roxanei Vancea a luat atitudine in scandalul din tabara Faimosilor! “S-au intalnit doua pietre tari, de aici conflictul!” Cine ar fi trebuit sa cedeze, Roxana Vancea sau Giani Kirita?

Sora Roxanei Vancea a luat atitudine in scandalul din tabara Faimosilor! “S-au intalnit doua pietre tari, de aici conflictul!” Cine ar fi trebuit sa cedeze, Roxana Vancea sau Giani Kirita?

Minodora Vancea a vorbit deschis despre atitudinea surorii sale in confruntarea cu Giani Kirita.

Conflictul dintre Roxana Vancea si Giani Kirita a starnit multe reactii pro si contra. Daca mama fostului fotbalist a sarit in apararea acestuia, sustinand ca vina este a Roxanei, care nu reusit sa accepte pozitia de antrenor a lui Giani in echipa Faimosilor.
Niculina Kirita a subliniat si faptul ca Roxana Vancea a demonstrat clar ca nu a agreat faptul ca si-a pierdut rolul de lider al echipei rosii, pe care si-l insusise inca din primele momente si inca il revendica.


Pe de alta parte, sora Roxanei a luat atitudine si a intervenit telefonic in timpul emisiunii “FanArena”, pentru a-si expune punctul de vedere in privinta scandalului iscat in tabara Faimosilor. Aceasta a decis sa fie obiectiva in ciuda faptului ca este vorba despre sora sa si a mentionat ca atat Roxana cat si Giani sunt la fel de vinovati, deorece in loc sa se alieze si sa ajute echipa, s-au erijat in cearta.


“Nu stiu daca ar fi fost capabila sa lase de la ea, mai ales daca ar fi considerat ca are dreptate intr-o problema! S-au intalnit doua pietre tari si de aici cred ca a pornit conflictul! Niciunul nu a lasat de la el! Ea si-a spus nemultumirile si inainte de a veni Giani in competitie si cred ca asta a fost greseala ei, ca de cele mai multe ori a spus cu voce tare tot ceea ce o deranjeaza, poate trebuia sa fie putin mai diplomata! Dar sunt convinsa ca niciodata nu a facut-o cu rautate sau cu scopul de a trage echipa in jos! Dupa parerea mea ambii sunt de vina, pentru ca doar ei stiu ce se intampla acolo!”, a spus sora Roxanei Vancea.

Citeste mai multe despre: