Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina, desi nu avea permis: “A fost o greseala si dupa o perioada am vandut-o”

Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina, desi nu avea permis: “A fost o greseala si dupa o perioada am vandut-o”

 

In adolescenta, Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina. “Copilăria mea a fost „foarte rapidă”, iar la 16 ani am devenit foarte serios… hai să spunem dintr-o frustrare materială. Eu nu aveam bicicletă, aşa cum aveau prietenii mei, aşa că m-am apucat să fac bani din vânzarea de haine. Din acel moment m-am cam îndepărtat de cei de vârsta mea şi m-am concentrat pe această mică afacere a mea”, a dezvaluit Stefan Floroaica intr-un interviu pentru Auto Test Magazin. (vezi motivul pentru care Stefan a fost la un pas sa nu participe la Exatlon)

Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina: “Avea un defect si am crezut ca o pot repara”

In doar un an, din banii castigati, Stefan si-a  luat o masina. “La 17 ani mi-am cumpărat un Mitsubishi Pajero, nici nu aveam permis, pe care nu l-am condus niciodată. Maşina avea un defect şi am crezut că o pot repara dacă mă informez de forumuri. A fost o greşeală şi după o perioadă am vândut-o. După aceea mi-am luat un BMW Seria 3 cu 192 de cai, neagră, cutie automată. Era o maşină foarte nervoasă pentru un puşti de 18 ani şi am avut nişte emoţii foarte mari când am condus-o prima oară, parcă îmi spunea: „Hai, Ştefane, calcă acceleraţia!”. Şi aşa am făcut”, a mai spus Stefan.

Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina: “Am simtit motorul cum vibreaza”

Pana la majorat, Stefan de la Exatlon a vandut haine pentru a-si cumpara prima masina. “Am simţit motorul cum vibrează, mi se părea că zbor, iar pieptul îmi bubuia de emoţie în timp ce zâmbetul creştea… creştea. Imaginea aceea o am încă în minte. Este imaginea unui copil care şi-a dorit un lucru şi l-a dobândit prin forţe proprii. Mi-am dorit foarte mult o maşină din banii mei, nu credeam că o să am, voiam să fie puternică, să fie BMW. Ăsta a fost primul impact. Prima dată… nu se uită niciodată”, a relatat Stefan despre prima sa experienta la volan.

Citeste mai multe despre: