Tatal si sora razboinicei Simi, adevaruri nespuse despre concurenta Exatlon! Iata ce dezvaluiri au facut parintele si sora celei mai in forma concurente de la Exatlon!

Tatal si sora razboinicei Simi, adevaruri nespuse despre concurenta Exatlon! Iata ce dezvaluiri au facut parintele si sora celei mai in forma concurente de la Exatlon!

Ana Simia Taran este concurenta cu cea mai spectaculoasa evolutie la Exatlon, sezonul 2.

Evolutia razboinicei Simi arata cat se poate de bine. Inca din prima saptamana Simi a castigat jocul pentru medalie la fete, fapt care i-a adus imunitatea. Un lucru care i-a readus zambetul pe buze si dorinta de a evolua cat mai mult in concurs.

“Medalia asta cred ca a fost chiar pentru mine, sa-mi ridic foarte mult moralul! Si ma bucur foarte mult pentru ca nu am mai trait aceasta senzatie cu o medalie la gat, de cand am plecat de la Deva!”, a spus Simi.
Cu fiecare zi a competitiei, Simi a demonstrat echipei albastre ca poate fi un coechipier pe cinste, dar si un adversar de temut.
Una dintre cele mai savuroase curse ale razboinicei Simi a fost in meciul impotriva Mexicului. Dupa un traseu infernal, Simi a adus un punct important Romaniei.


De curand, Simi a reusit din nou sa le aduca colegilor sai marea bucurie de a redobandi vila mult ravnita. Aceasta a luptat cu ambititie pana in ultima clipa a jocului pentru a duce puncte echipei.
Pe langa momentele traite cu intensitate maxima pe traseu, Simi a avut parte si de mici tachinari cu colegii sai de echipa, in special cu Iulian si Alin.
Invitati in platoul “FanArena”, tatal si sora razboinicei Simi au vorbit cu glasurile incarcate de emotii si cu inimile impietrite de dor despre cea care a impresionat publicul cu o evolutie spectaculoasa la Exatlon, sezonul 2.


“Cred ca ea vrea sa isi demonstreze ceea ce nu a realizat pana acum ca sportiv! Pentru ca ea tot imi zicea ca urmareste Exatlonul si vreau sa ma duc acolo!”, a spus tatal razboinicei Simi.
Intrebat ce anume a impiedicat-o sa se dedice carierei de gimnasta, tatal razboinicei a marturisit ca decizia nu i-a apartinut ei sau familiei sale, ci a tinut doar de problemele care au existat in acea perioada in lotul de gimnastica de la Deva.
Desi a demonstrat pana acum ca este una dintre cele mai talentate si puternice concurente de la Exatlon, Simi este in acelasi timp si o fata foarte sensibila. Aceasta s-a emotionat pana la lacrimi de fiecare data cand i s-a amintit de familia sa si a recunoscut faptul ca o macina dorul de persoanele dragi de acasa.

Citeste mai multe despre: