Veste trista pentru Iulian Pitea! Ana Laura Gonzalez a parasit Republica Dominicana! Ce mesaj a transmis

Veste trista pentru Iulian Pitea! Ana Laura Gonzalez a parasit Republica Dominicana! Ce mesaj a transmis

Ana Laura Gonzalez a fost eliminata de la Exatlon Mexico. Cea care a fost numita ”iubita lui Iulian” a fost nevoita sa isi ia la revedere de la competitie.

”Nu pot sa cred! Sunt o multime de lucruri in capul meu, nu pot sa cred ca s-a terminat Exatlon pentru mine. Sunt fericita pentru tot ce mi s-a intamplat aici’‘, sunt cateva dintre cuvintele Anei Laura Gonzalez.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez. Cei doi s-au cunoscut pe meleagurile Exatlon si si-au promis ca se vor revedea si dupa Exatlon. Ana l-a invitat pe Iulian in Mexico.

 

Cei doi au, insa, mai multe lucruri in comun decat si-au imaginat. Ambii s-au indragostit de sport la o varsta foarte frageda.

Ana Laura Gonzalez este o tanara mexicanca dedicata surfului. Interesul fata de acest sport a inceput de la fratele ei, care a invatat-o cum sa navigheze si, de asemenea, a sustinut-o. La varsta de 13 ani, Ana Laura si-a inceput cariera ca surfer, dar de la vârsta de 10 ani ea stia ca inima ei apartine valurilor.

Inceputul nu a fost usor si drumul a fost marcat de caderi, zgarieturi si nisip, dar din momentul in care a reusit sa prinda primul val, a stiut ca asta va vrea sa faca restul vietii.

La varsta de 15 ani a reusit sa faca surf pe insula de Todos los Santos din Baja California, care a reprezentat una dintre cele mai mari provocari si, fara indoiala, cea care a marcat-o cel mai mult.

Dupa aceasta experienta, Ana a inceput sa mearga in cautarea valurilor mari.

“Cand am ajuns la locul asta si am vazut cât de minunat a fost, am inceput sa plang si n-am vrut sa ma vada nimeni cand m-am aruncat in largul marii. Mi-a luat aproximativ doua ore pentru a prinde un val, dar dupa ce am reusit mi-am invins frica fata de valuri. A fost una dintre cele mai bune experiente din viata mea “, a povestit Ana Laura Gonzalez.

Citeste mai multe despre: