VIDEO: Cristina Nedelcu, primul mesaj pentru fanii sai, dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON! Iata ce anume le-a transmis Faimoasa!

VIDEO: Cristina Nedelcu, primul mesaj pentru fanii sai, dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON! Iata ce anume le-a transmis Faimoasa!

Cristina Nedelcu a parasit cu lacrimi in ochi competitia EXATLON dupa ce genunchiul i-a cedat in timpul duelului cu Madalina Predoi.


Echipa Faimosilor a primit o lovitura dura saptamana trecuta dupa ce doi dintre membri de baza au parasit Exatlon. Atat Mirel Dragan cat si Cristina Nedelcu au fost nevoiti sa abandoneze din cauza unor accidentari care au recidivat.


De curand, cei doi Faimosi au revenit in tara si au fost intampinati pe de o parte de rude si prieteni la aeroport, iar pe de alta parte de fanii lor infocati care i-au sustinut neconditionat in toata perioada petrecuta in Republica Dominicana.

“Va multumesc din suflet pentru toate mesajele, pentru toata sustinerea si energia pozitiva! Experienta Exatlon este una foarte frumoasa insa una foarte dura! Numai cei care fost acolo pot intelege, este greu de inteles pentru cei de acasa ce inseamna aceasta experienta si as aprecia sa am intelegerea voastra pentru momentele mai grele in care am reactionat dur/diferit/agresiv… Sunt recunoascatoare pentru fiecare secunda din viata mea, pentru fiecare traire, pentru fiecare sansa, sunt recunoascatoare familiei, colegilor, echipei, productiei! Nu uitati: “a sa fii campion in viata trebuie sa iti depasesti limitele constant!”, a scris Cristina Nedelcu pe contul ei de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va multumesc din suflet pentru toate mesajele,pentru toata sustinerea si energia pozitiva!Experinta Exatlon este una foarte frumoasa insa una foarte dura!Numai cei care au fost acolo pot intelege, este greu de inteles pentru cei de acasa ce inseamna aceasta experienta si as aprecia sa am intelegerea voastra pentru momentele mele mai grele in care am reactionat dur/diferit/ agresiv..Sunt recunoscatoare pentru fiecare secunda din viata mea,pentru fiecare traire,pentru fiecare sansa,sunt recunoscatoare familiei,prietenilor,colegilor, echipei,productiei🙏 Nu uitati : “Ca sa fii campion in viata trebuie sa iti depasesti limitele constant.” @kanaldromania @exatlonromania #repostkanald

O postare distribuită de Simona (@cristina.nedelcu_official) pe

Citeste mai multe despre: