Vladimir Draghia, dezvaluire inedita din culisele Exatlon! Iata ce strategie secreta l-a ajutat pe fostul Faimos in confruntarile cu razboinicii in timpul competitiei!

Vladimir Draghia, dezvaluire inedita din culisele Exatlon! Iata ce strategie secreta l-a ajutat pe fostul Faimos in confruntarile cu razboinicii in timpul competitiei!

Vladimir Draghia a dezvaluit cum a reusit sa castige multe puncte in timpul confruntarilor cu razboinicii.

Vladimir Draghia s-a tinut de cuvant si, asa cum le-a promis fanilor “Exatlon” a facu inca din prima editie a emisiunii “FanArena” cateva dezvaluiri din culisele primului sezon al competitiei.

“Am promis ca venim cu lucruri din culise! Noi aveam tot timpul in echipa noastra, discutia asta la tobogan, cum sa stau, cum trebuie sa stai, cum trebuie sa plonjezi! Si eu mi-am dat seama ca astia trageau cu urechea! Dar n-aveai nici cum sa le explici colegilor pe ascuns, ca trebuie sa stea intinsi asa! Si cu timpul bineinteles ca s-au prins si eu si faceau iesiri mai bune decat mine, la un moment dat!”, a spus Vladimir Draghia, prezentatorul “FanArena”.

Pe de alta parte, Stefan Floroaica, fostul razboinic de la Exatlon 1, a marturisit ca el nu a furat strategia de la adversarul sau, Vladimir Draghia ci dimpotriva a descoperit singur secretul sariturii in apa, exersand in piscina casei in care au stat la un moment dat dupa castigarea unui premiu.

“Eu nu m-am prins, am castigat odata o recompensa la o vila, cu piscina, unde era o piscina, unde am sarit eu toata dimineata si m-am prins eu de cum ar trebui sa ies din apa! Mi-am dat seama cat efort faceam eu inainte, dadeam din maini si Vladimir iesea ina intea mea, de fiecare data! Si eu muream cand ieseam de acolo!”, a spus Stefan.

Citeste mai multe despre: