Vladimir Draghia si-a iesit din minti:”Tu strigi pigmeii, pigmeii si ai 1, 60?! Doar nu e vreun viking!” Conflictul dintre Faimosi si Razboinici a incins spiritele si in platoul “FanArena”

Vladimir Draghia si-a iesit din minti:”Tu strigi pigmeii, pigmeii si ai 1, 60?! Doar nu e vreun viking!”  Conflictul dintre Faimosi si Razboinici a incins spiritele si in platoul “FanArena”

Vladimir Draghia s-a inflamat foarte tare cand a vazut reactia Razboinicilor si atitudinea lor care nu a aratat fair play fata de Faimosi. Castigatorul primului sezon “Exatlon” l-a pus la zid pe Iuliana, cel care ar fi pornit tot razboiul si chiar i-a sugerat ca ar fi fost mai bine sa nu mai vorbeasca atat timp cat nu este cu nimic superior adversarilor sai.

Dar, se pare ca cel mai inflamat de toata situatia a fost Mirel Dragan care nu a facut decat sa dea curs jignirilor si amenintarilor provocat fiind de razboinici. Atrenorul sau, Amato Zaharia, prezent in platoul “FanArena” l-a condamnat pentru gesturile facute si chiar a zis ca aceasta atitudine nu ii va asigura nici pe departe un loc pana in finala competitiei:”Ar fi trebuit sa se abtina, dar a avut parte de provocari. La fiecare victorie, Razboinicii i-au provocat, mai ales Iulian. Sa nu uitam ca el a spus ca o sa ii provoace. El se foloseste de o strategie pentru a-i tensiona. Mirel este un tip mai vulcanic. Cu mine nu a avut aceste iesiri…”

Citeste mai multe despre: